Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līderu duelī jau ceturto reizi uzvar "RSU/Runway"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Līderu duelī jau ceturto reizi uzvar "RSU/Runway"
"RSU/Runway"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien notika viena Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgas spēle. Rīgas Olimpiskajā centrā jau ceturto reizi sezonā spēkiem mērojās abas līderes – "RSU/Runway" (Rīga) un "Rubene" (Kocēni). Sīvā cīņa ar 4:2 uzvarēja rīdzinieces.

Visās trijās iepriekšējās spēlēs uzvarējušas bija "RSU/Runway" florbolistes, tiesa, nevar teikt, ka šie panākumi viņām nāca viegli, pie tam – vienu punktu kocēnietes viņām tomēr bija atņēmušas – nevienai citai komandai šosezon tas vēl nav izdevies.

Jau no pirmā perioda laukumā bija vērojams liels mājinieču pārsvars, bet līdz pārtraukumam nevienai no komandām vārtus gūt tā arī neizdevās – 0:0. Toties otrajā trešdaļā trīs Rīgas komandas daudzajiem metieniem sasniedza mērķi – 3:0. Pēdējā periodā cīņa bija nedaudz līdzīgāka, viešņām šo mača nogriezni pat izdevās uzvarēt ar 2:1, tomēr visā spēlē ar 4:2 pārāka bija "RSU/Runway".

Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 26. februāris

"RSU/Runway" - "Rubene" 4:2 (0:0, 3:0, 1:2)

Metienu attiecība:
33:14 (14:5, 9:3, 10:6)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" – Luīze Biļinska 2 (1+1), Ilze Justamente 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...