Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Cēsu "Lekrings" revanšējas Kocēnu komandai "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Cēsu "Lekrings" revanšējas Kocēnu komandai "Rubene-1"
Cēsu "Lekrings". Foto: floorball.lv

Šodien Cēsīs notika ELVI florbola līgas sievietēm spēle, kurā vietējā komanda "Lekrings" uzņēma Kocēnu "Rubene-1" florbolistes. Spraigā cīņā ar 6:5 uzvarēja cēsnieces, revanšējoties par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Betija Raseiceva un Kate Meldere.

Arī pirmā šo abu komandu tikšanās, kas 8. oktobrī norisinājās Kocēnos, bija ļoti spraiga, tajā uzvaru guva jaunās kocēnietes, bet tikai pēcspēles metienos – 7:6. Šīsdienas mača rezultātu 11. minūtē atklāja komandas "Rubene-1" rezultatīvākā spēlētāja Madlēna Rozīte (1:0), bet vēl pirms pirmā pārtraukuma Cēsu vienības labā pa golam iemeta māsas Raseicevas – Betija un Luīze, panākot 2:1 "Lekringa" labā. Pēc otrās trešdaļas cēsniecēm bija pat divu vārtu pārsvars (4:2), bet pēdējā periodā "Lekrings" savu handikapu laimīgi nosargāja un varēja svinēt panākumu ar 6:5.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Betija Raseiceva, kurai šajā mačā 3 (2+1) rezultativitātes punkti. Viņas komandas biedrenei Katei Meldere 3 (1+1) punkti, bet Luīze Raseiceva izcēlās ar diviem goliem. Par labāko starp kocēnietēm atzina Madlēnu Rozīti, kurai 2 (1+1) punkti. Divus golus iemeta Elīna Sirmā, bet rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Linda Līce. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 13 punktu, bet joprojām 6.vieta. Kocēnu "Rubene-1" ar 20 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...