Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs/NND" viesos sagrauj "NND/RJTC" un kļūst par līderi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs/NND" viesos sagrauj "NND/RJTC" un kļūst par līderi
"Ķekavas Bulldogs/NND". Foto: Ritvars Raits

Par ELVI florbola līgas sievietēm līderi kļuvusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar pretinieču laukumā ar 12:0 sakāva "NND/RJTC" florbolistes, kļūdamas par turnīra līderēm. Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Dārta Derupa un Līga Vancāne.

Komandas "NND/RJTC" un "Ķekavas Bulldogs/NND" jauno sezonu ir sākušas ar krasi atšķirīgām sekmēm. Kamēr Rīgas "NND/RJTC" savā pirmajā mačā ar 1:8 atzina Kocēnu komandas "Rubene-1" pārākumu, ķekaviešu un rīdzinieču apvienotā komanda spēja salauzt Cēsu "Lekringa" pretestību un gūt panākumu ar 7:4.

Arī abu vienību savstarpējā mačā jau no paša sākuma dominēja "Ķekavas Bulldogs/NND", kas jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0. Pa bumbiņai laukuma saimnieču vārtos raidīja Kristīne Mičule, Valērija Stankuna un Dārta Derupa. Arī cīņas turpinājumā daudz labāk veicās šī mača favorītēm, kas otrajā periodā guva vēl piecus bezatbildes vārtus, bet pēdējā trešdaļā – četrus. Galarezultātā "Ķekavas Bulldogs/NND" triumfēja ar 12:0.

Uzvarētāju vārtos visus astoņus pretinieču metienus atvairīja Krista Ruicēna, kura arī tika atzīta par labāko spēlētāju. Jāpiebilst, ka viņas amata māsai pretējos vārtos Elfai Elīnai Remezai bija daudzkārt vairāk darba – 50 metienu, no kuriem atvairīti 38. Arī Elfai tika labākās spēlētājas balva. Rezultatīvākās starp komandas "Ķekavas Bulldogs/NND" spēlētājām ar pieciem punktiem katrai bija Dārta Derupa un Līga Vancāne. 4 (2+2) punkti Kristīnei Mičulei, bet pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Anna Ankudinova un Anna Mūrniece.

"NND/RJTC" – "Ķekavas Bulldogs/NND" 0:12 (0:3, 0:5, 0:4)
Metienu attiecība:
8:50 (2:17; 3:19, 3:14)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs/NND" – Dārta Derupa 5 (2+3), Līga Vancāne 5 (0+5), Anna Mūrniece 4 (2+2), Anna Ankudinova 3 (3+0), Elīna Štrausa 3 (2+1), Karīna Saidova 1 (1+0), Valērija Stankuna 1 (1+0), Liene Krauja 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...