Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

“Lekringam” pēdējā iespēja izjaukt piecnieku

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Lekringam” pēdējā iespēja izjaukt piecnieku
Dina Štāle un Dārta Malkava
Foto: Lekrings.lv

Cēsu “Lekrings” florbolistes pagājušajā nedēļas nogalē pēc vairākiem zaudējumiem beidzot tika pie panākuma, bet šodien uzņems “Līgatnes” komandu, kas ir tuvākā priekšā esošā vienība.

“Lekrings” - “Līgatne” pulksten 13:00 Cēsīs

Cēsnieces pēc četrām neveiksmēm pēc kārtas, pēdējā spēlē savās mājās ar rezultātu 7:1 apspēlēja “Irlava/Avant”, turnīra tabulā ar septiņiem punktiem tikpat spēlēs nostiprinoties sestajā vietā turnīra tabulā, diezgan droši nodrošinot iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā, kurā spēkosies tieši sešas komandas. Pašlaik vienība par astoņiem punktiem atpaliek no “Līgatnes”, kuras gan nospēlējušas par trim mačiem vairāk. Pret irlavniecēm lieliska bija Luīze Raseiceva (5+5), kurai trīs vārtu guvumi un viena piespēle, bet par labāko ar trim punktiem atzina Maiju Zēmeli-Baueri (2+2). Izceļama noteikti ir Betija Raseiceva (7+3), kura pie punktiem tikusi pilnīgi visās šīs sezonas spēlēs. Neskatoties uz to, komandas rezultatīvākā florboliste ar 13 (7+6) punktiem ir Katrīna Dārta Kārkliņa.

Līgatnes komanda zaudējusi pēdējās divās spēlēs, vispirms ar minimālo 2:3 atzīstot FK “Ķekava” pārākumu, bet pēc tam viesos ar 4:6 zaudēja arī “Rubene-1”, tādējādi izkrītot no vadošo komandu kvarteta. Uz Kocēniem komanda aizbrauca ierobežotā spēlētāju skaitā, kas patraucēja spēkoties par uzvaru. Rezultatīvākās bija Agnese Broliša (9+10) un Rita Vancāne (11+5), kuras abas tika pie diviem precīziem metieniem. Tikmēr komandas rezultatīvākā spēlētāja Liene Adamane (11+11) atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Pēdējo uzvaru “Līgatnes” dāmas izcīnīja 7. aprīlī, kad savās mājās ar rezultātu 7:1 tika pieveiktas tieši cēsnieces. Toreiz Brolišai trīs vārtu guvumi un viena piespēle, bet MVP balva Dinai Štālei, kurai viena piespēle. Tikmēr “Lekrings” komandā par labāko atzina Dārtu Malkavu, kura šajā spēlē guva savus pirmos vārtus karjerā.