Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas finālā iekļūst "Rubene" un "Ķekavas Bulldogs/NND"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas finālā iekļūst "Rubene" un "Ķekavas Bulldogs/NND"
Kocēnu "Rubene". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgas sievietēm finālā iekļuva komandas "Rubene" (Kocēni) un "Ķekavas Bulldogs/NND", kas arī pusfināla sērijas otrajā spēlē uzvarēja attiecīgi komandas "Rubene-1" (Kocēni) un FK "Ķekava".

"Rubene" vēlreiz uzvar sava kluba otro komandu un iekļūst finālā

Pusfināla sērijas pirmajā spēlē, vakar notika arī Kocēnos, "Rubene" savu jauno paaudzi jeb komandu "Rubene-1" uzvarēja ar 8:3. Šodien jau pirmās trešdaļas laikā pēc Simonas Grāpēnas, Jūlijas Rozītes un Lauras Gaugeres metieniem "Rubene" izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, bet 57. minūtē rezultāts kļuva jau 8:0. Tikai pusminūti pirms finālsvilpes "Rubene-1" spēja gūt goda vārtus, to izdarīja Lība Daija Mikova. Pārliecinošu uzvaru ar 8:1 svinēja "Rubene", kas pusfināla sērijā bija pārāka ar 2:0, bet finālā spēkosies ar komandu "Ķekavas Bulldogs". "Rubene-1" par bronzas medaļām cīnīsies ar komandu "Ķekava".

"Ķekava" neiemet Filipsonei, "Ķekavas Buldogs/NND" spēlēs finālā

Vakar, kad "Ķekavas Bulldogs/NND" un "Ķekava" sāka pusfināla sēriju, "buldodzes" bija pārākas ar 6:3. Arī šodien tieši viņām jau 3. minūtē bija iespēja atklāt spēles rezultātu, taču Līgai Vancānei, izpildot soda metienu, neizdevās pārspēt Danu Gulbi – 0:0. Pirmie vārti tika gūti tikai otrajā periodā – jau 17. sekundē ar precīzu metienu izcēlās "Ķekavas Bulldogs/NND" spēlētāja Dārta Derupa – 1:0. 26. minūtē rezultāts kļuva jau 2:0, jo, lai arī viņas komanda tobrīd spēlēja skaitliskajā mazākumā, golu iemeta Liene Krauja. Visi "Ķekavas" mēģinājumi pārspēt nevainojami spēlējošo vārtsardzi Janu Filipsoni šoreiz bija velti, bet pamatlaika pēdējā minūtē, izmantojot to, ka pretinieces savu vārtsardzi bija nomainījušas pret sesto laukuma spēlētāju, vārtus guva arī Līga Vancāne. Komanda "Ķekavas Bulldogs/NND" uzvarēja ar 3:0, sērijā bija pārāka ar 2:0, un var jau gatavoties finālam pret Kocēnu "Rubeni". "Ķekavu" gaida cīņa par bronzas medaļām, kurā tās pretiniece būs "Rubene-1".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2021-05-24 07:59, pirms 3 gadiem
Laura Gaugere atkal iemet!