Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē - deviņas florbola čempionāta spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Nedēļas nogalē - deviņas florbola čempionāta spēles
Spēlei starp Cēsu "Lekringu" un "Lielvārdi" varēs sekot videotiešraidē: www.gludahill.com
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šīs nedēļas nogalē Hipolīzings Florbola čempionātā paredzētas deviņas spēles – sešas vīriešu virslīgā un trīs – sieviešu virslīgā. Par labākām vietām regulārā turnīra tabulā cīnīsies visas komandas, izņemot "Jõgeva SK Tähe" vīrus un "Rīgas lauvas/LSPA" meitenes.

Pirmie divi mači tiks aizvadīti jau šovakar – pulksten 20 Kocēnos paredzēts Valmieras novada dāmu komandu derbijs, kurā nūjas krustos sieviešu virslīgas līderes – "Rubene", un perspektīvā "Valmiera/Vinda" meiteņu komanda. Pulksten 20.15 Ķekavā "Rubenes" kungu komanda mēģinās atņemt punktus par iepriekšējo zaudējumu Lielvārdē nokaitinātajiem ķekaviešiem.

Lielākā daļa spēļu notiks sestdien, 23. janvārī. Vīriešu virslīgā sen uzvaras garšu nebaudījusī "Pārgauja" Stalbē uzņems FK "Rīga" florbolistus (pulksten 17). Tieši tajā pašā laikā Liepājā sīkstie "Kurši" spēkosies ar "RTU/Inspecta". Vietā būtu atgādināt, ka arī rīdziniekiem, kas ir vieni no turnīra līderiem, pēdējās divās spēlēs nācies piedzīvot zaudējumus. Pulksten 18 FK "Bauska", kas iepriekšējā kārtā paklupa spēlē pret turnīra pastarīšiem – "Valmieru", savā laukumā uzņems arvien progresējošo Irlavas "Telms/Energokomplekss". Arī Cēsīs florbola līdzjutējiem būs ko redzēt – pulksten 18 vietējais "Lekrings", kas var palepoties ar 12 uzvaru sēriju, spēkosies ar talantīgo jauniešu komandu "Lielvārde". Tiem, kuri nevarēs Cēsu sporta kompleksu apmeklēt klātienē, vēl paliek iespēja šim mačam sekot videotiešraidē: gludahill.com

Sieviešu virslīgā sestdien notiks divas spēles – "Ķekavas" meitenes dosies uz Liepāju, lai atņemtu puslīdz drošus trīs punktus turnīra pastarītēm – "Liepājas Universitātei" (pulksten 14), bet "RSU Runway/Salming" Kocēnos samēros savu varējumu ar patreizējām čempionēm – "Rubenes" dāmām (pulksten 18).

Svētdien, 24. janvārī, tiks aizvadīta tikai viena spēle, bet gana interesanta – pulksten 15 Ulbrokā paredzēts vīriešu virslīgas turnīra pastarīšu – "Ulbrokas" un "Valmieras" duelis. Šim mačam var būt izšķiroša nozīme cīņā par pēdējo vakanci uz vietu izslēgšanas spēlēs.

Informāciju sagatavoja: Latvijas Florbola savienība

  +1 [+] [-]

, 2010-01-22 16:21, pirms 14 gadiem
Sanāk, ka citās līgās spēles nav šonedēļ
Interesanti strādā LFS, ja spēj sagatavot tieši šādu informāciju!
Laikam viņiem eksistē tikai virslīgas un pārējās ir lai iekasētu naudu

     [+] [-]

, 2010-01-22 16:23, pirms 14 gadiem
skaidrs ka taa.. kgan cik daudz skatiitaaju apmeklee zemaako liigu speeles?

     [+] [-]

, 2010-01-22 16:27, pirms 14 gadiem
..nav tik traki, uz interesantajam spelem tur ar savacas skatitaji

     [+] [-]

, 2010-01-22 16:28, pirms 14 gadiem
Tas jau, visiem, skaidrs
Man jau liekas, ka dažas virslīgas komandas, pagaidām, nevar lepoties ar apmeklētību

  +1 [+] [-]

, 2010-01-22 16:34, pirms 14 gadiem
Cik tad gara būtu tā relīze, ja te vēl aprakstītu, ka 2. līgas Valkas "Bebri" spēlēs ar Mazpisānu "Vulkānu"? Un tad vēl veterāni bļaus, ka par viņiem nav, tad vēl jaunatne sāks celt pretenzijas...

Kaut kāda samērīgumam un saprāta robežām jau arī jābūt. Agrāk nemaz neinformēja pat par virslīgas spēlēm, tagad, kad informē, kādam uzreiz nav labi. Spēlē virslīgā un nečīksti. Vai arī uzraksti pats par savu komandu - domāju, ka SC.com nopublicēs.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-22 16:49, pirms 14 gadiem
Kurš tad te čīkst? izskatās ka tu