Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"RSU Runway/Salming" sagrauj "Ķekavu"

Jānis Pārums

"RSU Runway/Salming" sagrauj "Ķekavu"
Gunita Kārkliņa un Signe Ose
Foto: Renārs Buivids

Šodien Latvijas sieviešu florbola čempionāta vienīgajā spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja turnīra vicelīderes "RSU Runway/Salming", kas izbraukumā apspēlēja "Ķekavas" florbolistes ar 11:2.

Jau pirmajā trešdaļā RSU florbolistes īsā laikā ieguva divu vārtu pārsvaru un noslēdza to ar 2:0. Nākamajās divdesmit minūtēs "RSU Runway/Salming" savu pārsvaru vēl vairāk palielināja, perioda gaitā panākot pat 5:0, līdz beidzot neilgi pirms pārtraukuma savus pirmos vārtus guva arī "Ķekava" – 5:1. Noslēdzošajās divdesmit minūtēs RSU guva vairāk vārtus nekā pirmajos divos periodos, pārspējot mājinieču vārtsardzi vēl sešas reizes. Pie vēl viena vārtu guvuma tika arī "'Ķekava", kad bumbuņu savos vārtos netīšām ieraidīja viešņas un spēle noslēdzās ar rezultātu 11:2.

Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Gunita Kārkliņa, pa diviem Signe Ose un Tatjana Varša, pa vieniem – Līga Andersone, Antra Berkina un Santa Torstere, kuras rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles. Zaudētājām ar vārtu guvumu izcēlās Ieva Berga.

Pēc šīs spēles "RSU Runway/Salming" nostiprinājušās otrajā vietā ar 31 punktu, savukārt "Ķekava" ar 22 punktiem joprojām ir ceturtā. Pārliecinoši līderpozīcijās turas "Rubene" ar nevainojamu bilanci – 16 uzvaras 16 spēlēs un 48 punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv