Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Ķekavas derbija pagarinājumā uzvar "Ķekavas Bulldogs/NND"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ķekavas derbija pagarinājumā uzvar "Ķekavas Bulldogs/NND"
Kristiāna Biezuma (Ķekavas Bulldogs/NND). Foto: PPB Media

Pirmā no trim šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm notika Ķekavā, kur spēkiem mērojās abas viena novada komandas – FK "Ķekava", būdama mājinieces lomā, spēkojās ar komandu "Ķekavas Bulldogs/NND". Pretiniecēm uzvarētāju noskaidrošanai ar pamatlaika 60 minūtēm izrādījās par maz (5:5), bet papildlaikā Kristiānas Biezumas vārtu guvums nodrošināja uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā komandai "Ķekavas Bulldogs/NND". Citās spēlēs Rīgas "NND/RJTC" savā laukumā ar 4:3 pārspēja komandu "Irlava/Tukums-Slampe", bet "Līgatne" viesos ar 9:8 uzvarēja Cēsu "Lekringu".

Regulārā turnīra pirmajā posmā komandas "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs/NND" panākumus bija dalījušas uz pusēm (5:2 un 2:3 PS). Otrā posma pirmās spēles rezultātu 5. minūtes sākumā ar precīzu metienu atklāja "Ķekavas Bulldogs/NND" florboliste Elīna Dīce (1:0). 11. minūtē FK "Ķekava" kapteine Paula Metāla atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1), tomēr līdz pirmajam pārtraukumam vadībā ar 2:1 atkal bija izvirzījusies "Ķekavas Bulldogs/NND" – vēl viens vārtu guvums Elīnas Dīces kontā. Otrās trešdaļas vidū "Ķekavas Bulldogs/NND" ieguva par divu vārtu pārsvaru (4:2), bet līdz otrajam pārtraukuma "Ķekavas" spēlētāja Liene Leite vienus vārtus atguva (3:4). 53. minūtes sēkumā pēc veiksmīga Annijas Dārtas Dankfeldes metiena pirmo reizi vadībā izvirzījās FK "Ķekava" – 5:4. Pretinieču uzbrucējai Ingai Jermacānei gan vajadzēja tikai 17 sekundes, lai rezultāts atkal kļūtu neizšķirts (5:5). Līdz pamatlaika beigām rezultāts vairs nemainījās. Pagarinājuma 7. minūtē Elīnas Dīces piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Kristiāna Biezuma - "Ķekavas Bulldogs/NND" varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 6:5.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...