Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Līgatne" zaudē "Rubenei"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Līgatne" zaudē "Rubenei"
Kocēnu "Rubene". Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēlē - "Līgatne" savā laukumā ar 2:6 zaudēja Kocēnu "Rubenei". Kocēniešu rindās rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Sanija Ramona Ābeltiņa. "Ķekavai" jau trešo spēli pēc kārtas, lai noskaidrotu uzvarētāju, ar pamatlaiku izrādījās par maz. 2022. gada pēdējo maču ķekavietes aizvadīja Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgas turnīrā, savā laukumā uzņemot komandu "Tartu EMU". Lai arī gandrīz visu pamatlaiku vadībā atradās Ķekavas florbolistes, pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (8:8), bet uzvaru papildlaikā "Ķekavai" nodrošināja komandas kapteines Paulas Metālas vārtu guvums – 9:8.

Līgatnes sporta centrā notikušās spēles rezultātu 5. minūtē atklāja Rubenes komanda Emīlijas Salacietes personā – 1:0. Pēc trijām minūtēm līgatnietes pašas ieraidīja bumbiņu savos vārtos, rezultāts kļuva jau 2:0. 11. minūtē pie pirmā vārtu guvuma tika "Līgatne" – rezultāta starpību samazināja Madara Adamane (1:2). Pēc pirmā perioda kocēnietes atradās vadībā ar 4:1. Otrās trešdaļas laikā vārtu guvumi netika gūti, bet pēdējā periodā viešņas iemeta vēl divus golus, kamēr Līgatnes florbolistes atbildēja ar vienu rezultatīvu raidījumu. Galarezultātā Kocēnu "Rubene" guva uzvaru ar 6:2.

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (1+2) punktiem bija Sanija Ramona Ābeltiņa, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Emīlija Salaciete, kuras kontā divi goli. Par labāko starp līgatnietēm atzina pirmo vārtu autori Madaru Adamani. Pēc šīs izvaras Kocēnu "Rubene" ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 1. vietā, bet "Līgatnei" joprojām 11 punktu un 5. vieta.

"Ķekava" gadu noslēdz ar uzvaru pagarinājumā

FK "Ķekava" savā laukumā uzņēma komandu "Tartu EMU", kurai reiz jau bija zaudējusi (2:4), turklāt arī tā spēle notika Ķekavā. Šīsdienas mača rezultātu jau 2. minūtē atklāja mājiniece Liene Leite (1:0). Tartu florbolistes 9. minūtē realizēja savu skaitlisko vairākumu (1:1), bet pēc pirmā perioda vienu vārtu pārsvars tomēr bija latvietēm, jo pa golam iemeta Paula Metāla un Paula Sloģe – 3:2. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieces ieguva divu vārtu handikapu (5:3), tāds tas bija arī minūti pirms pamatlaika beigām (8:6). Tartu komanda izdarīja teju neiespējamo, gūstot divus vārtus un atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 8:8, uzvarētājas bija jānoskaidro papildlaikā. Pagarinājuma 5. minūtē Ķekavas komandas kapteine Paula Metāla teicami izmantoja Annijas Dārtas Dankfeldes piespēli, gūstot uzvaras vārtus. FK "Ķekava" svinēja uzvaru ar 9:8 un turnīra tabulā ierakstīja divus punktus, kamēr "Tartu EMU" jāsamierinās ar vienu punktu.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju sastāvā saņēma izšķirošo vārtu autore Paula Metāla, kurai šajā mačā 5 (4+1) rezultativitātes punkti. Rezultatīvāka par viņu ar 6 (2+4) punktiem bija Annija Dārta Dankfelde. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Paula Sloģe. Pēc šī panākuma "Ķekavai" turnīra tabulā ir 18 punktu, bet joprojām 4. vieta. "Tartu EMU" tagad 15 punktu, igaunietes atrodas vienu pozīciju zemāk.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabula

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.Rubene1192+4928
2.NND/RJTC1073+2221
3.FK Ķekava1174+1019
4.Lekrings1248-612
5.Līgatne945-911
6.Irlava/Tukums10010-720

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...