Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līdere "Ķekava" Cēsīs uzvar "Lekringu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Līdere "Ķekava" Cēsīs uzvar "Lekringu"
FK "Ķekava". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm notika Cēsu sporta kompleksā, kur vietējā komanda "Lekrings" uzņēma turnīra tabulas līderi "Ķekavu". Spēlēs rezultātu atklāja cēsnieces, bet mača turpinājumā vadības grožus pārņēma ķekavietes, kas svinēja pārliecinošu panākumu ar 5:1. Divus vārtu FK "Ķekava" labā guva Ieva Bušmane. Šīs dienas otrā spēlē uzvaru izcīnīja Kocēnu komanda "Rubene-1", kas pretinieču laukumā papildlaikā ar 6:5 pārspēja pašreizējo Latvijas vicečempioni "Ķekavas Bulldogs/NND". Izšķirošais vārtu guvums Noras Zvirbules kontā.

Komandām "Lekrings" un FK "Ķekava" šī bija otrā tikšanās šosezon, bet pirmajā, kas notika Ķekavā, laukuma saimnieces uzvaru svinēja tikai pagarinājumā – 5:4. Atbildes spēles pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, bet 26. minūtē cīņas rezultātu ar precīzu metienu atklāja cēsniece Betija Raseiceva – 1:0. Vēl otrās trešdaļas laikā pēc Katrīnes Šleivas un Ievas Bušmanes rezultatīviem raidījumiem vadību ar 2:1 pārņēma viešņas. Pēdējā periodā ķekavietes turpināja savu ofensīvu, galarezultātā svinot samērā pārliecinošu uzvaru ar 5:1.

Uzvarētāju labā Ieva Bušmane guva divus vārtus, 2 (1+1) punkti Katrīnei Šleivai, bet Valērija Druzjaka izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Labākās spēlētājas balvu saņēma Džeina Dombrava, kas šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Par labāko starp cēsniecēm atzina goda vārtu autori Betiju Raseicevu.

"Rubene-1" pagarinājumā pieveic vicečempioni "Ķekavas Bulldogs/NND"

Kocēnu "Rubene-1" šovakar viesojās pie pašreizējās vicečempiones "Ķekavas Bulldogs/NND". 10. minūtē spēles rezultātu ar precīzu metienu atklāja viešņas Martas Gaugeres personā – 1:0. Pēc četrām minūtēm ķekaviete Anna Mūrniece atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1), bet 40 sekundes pirms pirmā pārtraukuma tā pati mūrniece jau vadībā ar 3:2 izvirzīja laukuma saimnieces. Otrās trešdaļas laikā katra no komandām iemeta pa vienam golam – 4:3. Pēdējā periodā Kocēnu komandas uzbrukuma līdere Madlēna Rozīte ar diviem vārtu guvumiem vadībā bija izvirzījusi savu vienību – 5:4. Tomēr ķekavietes nepadevās – piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Kristiāna Kuplā atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 5:5, pagarinājums. Papildlaikā uzvarētāju noskaidrošanai vajadzēja vairāk nekā astoņas minūtes, līdz Martas Drilles piespēli izšķirošo vārtu guvumā pārvērta Nora Zvirbule, nodrošinot komandai "Rubene-1" uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Elīna Sirmā, kurai šajā mačā 4 (1+3) rezultativitātes punkti. Ražīgāka par viņu bija tikai Madlēna Rozīte, kuras kontā 5 (3+2) punkti. Komandā "Ķekavas Bulldogs/NND" labākās spēlētājas balvu saņēma Santa Kazaine, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Viņas komandas biedrenei Annai Mūrniecei divi goli, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Elīna Štrausa.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...