Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

”Ķekava/AXA” sezonu sāk ar uzvaru

”Ķekava/AXA” sezonu sāk ar uzvaru
"Ķekava /AXA” meitenes.

Foto: floorball.lv

Šovakar ar spēli starp ”Rīgas Lauvas/ERREA” un ”FK Ķekava /AXA” komandām, tika dots starts Latvijas florbola čempionātam, sieviešu Virslīgā. Uzvaru izcīnīt izdevās FK "Ķekava /AXA” meitenēm, ar rezultātu 6:3.

Jau spēles sākumā vadībā izvirzīties izdevās rīdziniecēm, pēc Daces Možeiko precīzā metiena, pēc brīža lieliska iespēja rezultātu palielināt bija ”Rīgas Lauvas/ERREA”, taču skaitlisko pārsvaru realizēt neizdevās, vēl vairāk, viņas nopelnīja divas minūtes. ”FK Ķekava /AXA” vairākumu izmantoja, precīza bija Elīna Drēziņa(1:1). Spēles turpinājumā gūti trīs bezatbildes vārti ļāva pārtraukumā doties ar visai solīdu pārsvaru ”FK Ķekava /AXA” meitenēm – 4:1.

Otro periodu rīdzinieces sāka ar vārtsardzes maiņu, taču jau trešajā minūtē Katrīna Banka palielināja viešņu pārsvaru, pēc nepilnas minūtes rezultāta starpību izdevās samazināt Elīnai Bernavai(5:2). Līdz perioda beigām abas komandas apmainījās ar precīziem metieniem, kas pārtraukumā ļāva doties pie rezultāta 6:3, joprojām par labu ”FK Ķekava /AXA”.

Trešajā trešdaļā rezultāts uz tablo nemainījās un ”FK Ķekava /AXA” sāka jauno sezonu ar uzvaru pār ”Rīgas Lauvas/ERREA” – 6:3.

Latvijas florbola čempionāta, sieviešu Virslīga, 17. septembris:

”Rīgas Lauvas/ERREA” - ”FK Ķekava /AXA” - 3:6 (1:4, 2:2, 0:0)

Metienu attiecība:
13:26 (3:13, 3:6, 7:7)
Rezultatīvākās:
”Rīgas Lauvas/ERREA” - Evelīna Garbare 3 (1+2)
”FK Ķekava /AXA” - Dace Āboliņa 3 (1+2), Elīna Drēziņa 2 (2+0), Dina Štāle 2 (2+0), Gundega Vancāne 2 (0+2)

Izmantotie resursi: Latvijas Florbola savienība | Sākums