Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Favorītes lūkos nostiprināt vadību sērijās

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Favorītes lūkos nostiprināt vadību sērijās
Epizode no NND/RJTC un FK "Ķekava" cīņas Latvijas-Igaunijas līgas spēlē, foto: Agnese Vēze (FK NND)

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks aizvadītas otrās pusfinālu cīņas un galvenās favorītes “NND/RJTC” un “Rubene” centīsies palielināt savu vadību, vienlaikus tuvojoties finālam.

Pulksten 12:00 laukumā dosies “Rubene” un “Lekrings”. Sezonas gaitā vienā no mačiem cēsnieces spēja aizķert punktu pret titulētākajām konkurentēm, kad savās mājās tika zaudēts vien ar 4:5 papildlaikā. Visas pārējās regulārās sezonas spēles “Rubene” uzvarēja ar sešu vārtu pārsvaru, taču pirms divām dienām pirmajā pusfināla mačā aktuālās čempiones savās mājās tika pie šīs sezonas pārliecinošākās uzvaras, konkurentes apspēlējot ar rezultātu 9:1. Ar trim vārtiem uzvaru sekmēja Emīlija Salaciete, kamēr cēsniecēm vienīgie vārti pēc ilga pārtraukuma Dārtai Malkavai. Neatkarīgi no šodienas spēles iznākuma, vismaz vienu spēli šajā pārī komandas aizvadīs arī nākamajā nedēļas nogalē Cēsīs. Šodien maču vadīs tiesnešu pāris Ģirts Jakovickis un Ilmārs Podnieks.

Pulksten 17:00 savu otro maču aizvadīs arī NND/RJTC un FK “Ķekava”, tiesa, šoreiz spēlējot nevis Ulbrokā, kur tika aizvadīta vakardienas spēle, bet gan Rimi Olimpiskajā centrā Rīgā. Lai gan regulārajā sezonā vienā no mačiem pie uzvaras izdevies tikt arī Ķekavas komandai, paveicot to tieši Ulbrokā, vakar viņas bija tālu no panākuma cīņā pret regulārās sezonas uzvarētājām, ciešot sakāvi ar 1:11. Jāpiezīmē, ka pirms nedēļas abas komandas tikās arī Latvijas-Igaunijas Final Four pusfināla spēlē, kad Rīgas komanda tika pie 9;1 uzvaras. Vakar ar trim vārtiem uzvarētājām izcēlās Anna Mūrniece, kamēr Elīna Dīce ar diviem vārtiem un trim piespēlēm bija rezultatīvākā. Zaudētājām vienīgos vārtus guva Ieva Bušmane. Neatkarīgi no šodienas spēles rezultāta, nākamajā nedēļas nogalē komandas aizvadīs vismaz vienu spēli Ķekavā. Šodien spēli vadīs tiesnešu pāris Kaspars Arājs un Kaspars Šulcs.