Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Bušmane: “Liels prieks pēc tik ilga pārtraukuma atgriezties laukumā”

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bušmane: “Liels prieks pēc tik ilga pārtraukuma atgriezties laukumā”
Ieva Bušmane
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu flrobola līgā pēc vairāk kā pusgadu ilga pārtraukuma laukumā atgriezusies bijusī Latvijas izlases florboliste Ieva Bušmane, uzreiz atzīmējoties ar rezultatīvu sniegumu. Pēc spēles florboliste sniedza interviju Sportacentrs.com

Kā vienu no galvenajiem iemesliem uzvaras izcīnīšanā FK “Ķekava” mača vērtīgākā spēlētāja Ieva Bušmane minēja sekmīgo spēli skaitliskajā vairākumā: “Galvenais bija atslēgt pretinieču vārtus lielajā vairākumā, kas iedeva tādu kā dzinuli turpmākajai spēlei.”

Jāpiebilst, ka Ieva savu pēdējo spēli bija aizvadījusi oktobra vidū, kopumā viņai šī bija ceturtā spēle sezonā un visās viņa atzīmējusies ar rezultatīvu sniegumu. “Bija patīkami pēc septiņu mēnešu pārtraukuma atgriezties laukumā. Jūtu, ka trūkst spēļu prakses, bumbiņu ne vienmēr izdodas savaldīt, precizitāte pieklibo un vienmēr var nospēlēt labāk,” analizējot savu spēli pēc ilgās prombūtnes atzīst Bušmane.

Ieva Bušmane tik ilgi ārpus florbola spēlēšanas bija tādēļ, ka vajadzēja sakartot veselību: “Tik gara pauze sanāca, jo bija plānveida ceļgala operācija. Konkrēts atgriešanās datums nebija noteikts, jo visu kontrolēja ārsts, taču patīkami, ka izdevās atgriezties uz play-off spēli. Pašlaik gan neesmu atgriezusies un visiem simts procentiem, darbojos saudzīgā režimā, jo turpinu apmeklēt fizioterapiju.Taču priecājos, ka ar savu sniegumu varēju palīdzēt komandai izcīnīt uzvaru.”

Atgādināsim, ka sestdien FK “Ķekava” prata atspēlēties no 0:2 deficīta un pirmajā ceturtdaļfināla spēlē ar rezultātu 6:3 pieveica Cēsu “Lekrings”, tādējādi sērijā līdz kādas komandas divām uzvarām Ievas Bušmanes vadītā komanda izvirzījusies vadībā ar 1:0.