Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"IMPRO" pieveic "Rīgas Lauvas/LSPA"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"IMPRO" pieveic "Rīgas Lauvas/LSPA"
Florbola komanda "Impro"
Foto: Ritvars Raits

Vakar Latvijas florbola virslīgā sievietēm tika aizvadītas divas spēles. Pie kārtējās uzvaras tika "Rubenes" florbolistes, bet par pārsteigumu parūpējās "IMPRO" florbolistes, kuras pieveica "Rīgas Lauvas/LSPA".

Vakardienas pirmajā spēlē Valmierā savā starpā tikās "Valmiera/Vinda" un "Rubene" florbolistes. Viešņas pirmajā periodā divas reizes spēja izvirzīties vadībā, taču valmierietes abas reizes atspēlējās, noslēdzot pirmo trešdaļu ar neizšķirtu - 2:2.

Spēles turpinājumā "Rubene" pārliecinoši pierādīja savu pārākumu, gūstot vēl veselus septiņus vārtus. Spēles galaiznākums 9:2 viešņu labā. "Rubenei" ar astoņiem rezultativitātes punktiem izcēlās Edīte Bankava, kura guva četrus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Negaidīti līdzīga bija otrā vakardienas spēle, kurā sava starpā tikās "Rīgas Lauvas/LSPA" un "IMPRO" florbolistes. Pirmajā periodā abas komandas guva pa vieniem vārtiem, bet otrajā trešdaļā lauvas vienu brīdi ieguva pat divu vārtu pārsvaru, taču pārsvaru nenoturēja. Spēles pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 5:5, bet pagarinājumā veiksmīgākas bija "IMPRO" florbolistes, izraujot uzvaru. Šī bija komandas pirmā uzvara šajā sezonā.

Hipolīzings florbola virslīga sievietēm

"Valmiera/Vinda" - Rubene 2:9 (2:2, 0:3, 0:4)
"Rīgas Lauvas/LSPA" - "IMPRO" 5:6 (1:1, 3:2, 1:2, 0:1)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-14 15:12, pirms 15 gadiem
varēja jau ielikt tabulinju kuras vaartus guva

taa besii ka viss shitas LV florbola kalendaars ir samainiits speeles treshdienaas, tad 3 nedeeljas briivas un tad sestdien un sveetdien speele

  -3 [+] [-]

, 2008-11-14 18:12, pirms 15 gadiem
Florbolu var pielīdzināt plastmasas šķīvīšu mētāšanas "sportam" vai zābaku mešnai tālumā.