Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Līgatne" atņem "Ķekavai" divus svarīgus punktus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Līgatne" atņem "Ķekavai" divus svarīgus punktus
"Līgatne". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ar divām spēlēm noslēdzās ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra pirmais posms. FK "Ķekava", kas vēl pretendēja uz 2.vietu turnīra tabulā, savā laukumā uzņēma komandu "Līgatne". Uzvarētājas tika noskaidrotas tikai pagarinājumā – ar 5:4 pārākas izrādījās līgatnietes, kuru labā izšķirošo golu iemeta Ieva Dimante. Pirmo posmu ar uzvaru noslēgusi arī Cēsu komanda "Lekrings", kas šodien pretinieču laukumā ar 10:5 pieveica Rīgas komandu "NND/RJTC". Uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem izcēlās Jolanta Kļava.

FK "Ķekava" savā laukumā uzņēma "Līgatni" – komandu, kuru pirmā apļa spēlē viesos bija pārspējusi tikai papildlaikā (6:5). Ja ķekavietes atbildes spēle svinētu uzvaru pamatlaikā, turnīra tabulā viņas būtu pakāpušās uz otro vietu. Tomēr jau no spēles sākumā ar šī plāna realizēšanu laukuma saimniecēm neveicās. Tieši līgatnietes bija tās, kuras atklāja šīs spēles rezultātu – jau 5. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Agnese Broliša (1:0). 15. minūtē ķekaviete Katrīna Kate Fībiga atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1), tomēr jau līdz pirmajam pārtraukuma vadībā atkal izvirzījās "Līgatne" – 2:1, golu iemeta Madara Akmentiņa. Otrās trešdaļas laikā mājinieču kapteine Paula Metāla guva divus vārtus, pirmo reizi vadībā izvirzot "Ķekavu" (3:2), Toties pēdējās trešdaļas pirmajā pusē ar to pašu atbildēja viešņas – 4:3, vārtus guva Ieva Dimante un Elīza Elizabete Bērziņa. Ķekavas komanda izglābās no zaudējuma pamatlaikā, jo 53. minūtē savus jau trešos vārtus šajā mačā iemeta Paula Metāla – 4:4. Līdz pamatlaika beigām rezultāts vairs nemainījās, bet pagarinājuma 6. minūtē Ināras Paegles piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Ieva Dimante - "Līgatne" varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 5:4 un turnīra tabulā ierakstīt divus punktus, bet "Ķekavai" nācās samierināties ar vienu punktu.

Cēsu "Lekrings" viesos uzvar Rīgas "NND/RJTC"

Cēsu "Lekrings" šodien viesojās pie komandas, kuru savā laukumā bija uzvarējusi ar 6:4. Šodien Rimi Olimpiskajā centrā notikušās atbildes spēles rezultātu atklāja cēsnieces, kuras 9. minūtē jau bija izvirzījušās vadībā ar 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Kate Meldere, Jolanta Kļava un Elīna Tauriņa. Līdz pirmajam pārtraukuma "NND/RJTC" rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 2:3, pa golam Alises Lakijas Širves un Martas Rekes kontā. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija pat neizšķirts – 4:4. Pēdējā periodā tomēr izpaudās "Lekringa" pārākums – cēsnieces svinēja pārliecinošu uzvaru ar 10:5.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...