Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

papildināts "Rīgas lauvas/Errea" otrreiz pārsteidz ķekavietes

"Rīgas lauvas/Errea" otrreiz pārsteidz ķekavietes
Uzvaras vārtu autore Ieva Lapinska (Rīgas lauvas/Errea)
Foto: www.rigaslauvas.lv

Šodien notika viena Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgas spēle. "Ķekava/AXA" savā sporta namā tikās ar "Rīgas lauvas/Errea" spēlētājām un interesantā mačā piedzīvoja zaudējumu 4:6. Tā bija Rīgas komandas otrā uzvara pēc kārtas pār turnīra tabulā augstāk esošajām ķekavietēm.

Rezultātu atklāja laukuma saimnieces (1:0), bet rīdzinieces ātri vien atbildēja ar diviem precīziem metieniem un pārņēma vadību (2:1). Pēc otrās trešdaļas ar rezultātu 3:2 vadībā atkal atradās ķekavietes. Pēdējā perioda sākumā lauvenes guva divus ātrus vārtus un izvirzījās vadībā ar 5:4. Atlikušajā laikā rīdzinieces spēja savu pārsvaru nostiprināt (6:4), kamēr ķekaviešu centieni glābt spēli izrādījās nesekmīgi. Spēle noslēdzās ar rezultātu 6:4 "Rīgas lauvas/Errea" labā.

"Rīgas lauvas/Errea" treneris Jurijs Fedulovs portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka spēle bijusi ārkārtīgi sīva un ritējusi punkts punktā. Laukumā bijis daudz nevajadzīgu asumu, kuru rezultātā gūtas nevajadzīgas traumas, tāpēc viņš, kā treneris, no spēle tiesnešiem būtu sagaidījis izlēmīgāku darbību - spēlētāju sodīšanu ar noraidījumiem, lai abas komandas nomierinātos. Kā jau Ķekavas sporta namā, spēles gaitu ietekmējusi spožā saule, ka vienā periodā traucējusi vienai komandai, bet nākamajā jau otrai. Rīdziniecēm bijušas arī izdevības, kas palika neizmantotas - pāris reižu bumbiņa trāpījusi pa ķekaviešu vārtu stabiņiem, vēl vairākas reizes tā uzmesta tieši virsū mājinieču vārtsardzei. Tomēr veiksme bijusi "Rīgas lauvas/Errea" pusē, kas viņa meitenēm ļāva svinēt jau otro uzvaru pār "Ķekava/AXA".

Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 13. februāris:

"Ķekava/AXA"– "Rīgas lauvas/Errea" - 4:6 (2:2, 2:1, 0:3)

Metienu attiecība:
38:24 (14:10, 12:7, 12:7)
Rezultatīvākās:
"Ķekava/AXA" - Paula Brunovska 2 (2+0), Guna Kudrjavceva 2 (1+1), Ieva Berga 2 (0+2).
"Rīgas lauvas/Errea" - Ieva Lapinska 2 (2+0), Diāna Zeipe 2 (2+0), Dace Možeiko 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...