Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Uzvaru svin "Rubene-1" un "Ķekavas Bulldogs/NND"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirmā no divām šodien paredzētājām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm norisinājās Spuņciemā, kur Rīgas "NND/RJTC" uzņēma Kocēnu kluba otro komandu "Rubene-1". Pārliecinošu panākumu ar 8:2 svinēja jaunās kocēnietes, kuru rindās ar 6 (3+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Elīna Sirmā. Ar astoto pēc kārtas izcīnīto panākumu ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra pirmo posmu noslēgusi "Ķekavas Bulldogs/NND", kas šodien savā laukumā ar 13:1 sakāva pastarīti "Irlava/Tukums-Slampe". Pa četriem rezultativitātes punktiem sakrāja Anda Luža, Dārta Derupa un Līga Vancāne.

"Rubene-1" regulāro turnīru 1. posmu noslēdz ar uzvaru Spuņciemā

"Rubene-1" Rīgas komandu "NND/RJTC" bija jau uzvarējusī pirmā riņķa mačā – savā laukumā triumfējot ar 6:2. Atbildes spēle notika šodien Spuņciemā. Rezultāts tika atklāts tikai 10. minūtē, turklāt to izdarīja komanda "NND/RJTC" Karīnas Saidovas personā – 1:0. Pirmais periods noslēdzās neizšķirti (1:1), jo 17. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās kocēniete Madlēna Rozīte. Otrās trešdaļas laikā viešņas izvirzījās vadībā ar 3:1, bet galarezultātā "Rubene-1" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

"Ķekavas Bulldogs/NND" svin astoto uzvaru pēc kārtas

"Ķekavas Bulldogs/NND" bija guvusi jau septiņas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta pagājušās nedēļas nogalē viesos - tieši pār komandu "Irlava/Tukums-Slampe" (19:0). Šodien ķekaviešu laukumā notika atbildes spēle, kuras rezultātu 5. minūtē ar precīzu metienu atklāja mājiniece Anda Luža (1:0). 15. minūtē ķekavietes izvirzījās vadībā ar 4:0, jo pa bumbiņai viešņu vārtos bija ieraidījušas arī Dārta Derupa, Santa Kazaine un Līga Vancāne. 17. minūtē "Irlava/Tukums-Slampe" realizēja savu skaitlisko pārsvaru -1:4, ar vārtu guvumu izcēlās Kristīne Andrējeva. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija Irlavas komandas goda vārti. Pēc pirmā perioda "Ķekavas Bulldogs/NND" atradās vadībā ar 5:1, pēc otrās – ar 8:1, bet visā spēlē bija pārāka ar 13:1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...