Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

papildināts "RSU/Runway" ceturto reizi pārspēj ķekavietes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RSU/Runway" ceturto reizi pārspēj ķekavietes
Tatjana Varša (RSU/Runway)
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien notika viena Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgas spēle – turnīra līdere "RSU/Runway" savā laukumā uzņēma FK "Ķekava/AXA" un uzvarēja ar 9:3. Šī bija abu komandu jau ceturtā tikšanās šajā sezonā, bet vienmēr pārākas izrādījušās rīdzinieces.

Lai arī laukuma saimniecēm jau no paša spēles sākuma piederēja iniciatīva un bija zināms teritoriālais pārsvars, rezultāts tika atklāts tikai pirmā perioda vidū, pie tam to izdarīja "Ķekava/AXA" spēlētāja Laura Vancāne – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam "RUS/Runway" paspēja gan izlīdzināt rezultātu, gan izvirzīties vadībā ar 2:1. Otrās trešdaļas laikā rīdzinieces guva vēl trīs vārtus (5:1), bet pēdējais periods bija vairs tikai formalitāšu kārtošana - "RUS/Runway" uzvarēja ar 9:3. Uzvarētāju rindās trīs punktus šajā spēlē guva Diāna Isjomina, tādejādi atgūdama turnīra rezultatīvākās spēlētājas godu. Diānai tagad ir 64 punkti – tikpat cik viņas galvenajai konkurentei Edītei Bankavai (Rubene), bet viņa ir iemetusi par diviem vārtiem vairāk nekā Edīte.

FK "Ķekava/AXA" treneris Andis Blinds portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka spēles rezultātu ļoti lielā mērā izšķīris tas, ka ķekavietes uz šo maču ieradušās tikai astoņu laukuma spēlētāju sastāvā, bet pēdējā trešdaļā palikušas pat septtiņas. Iepriekšējā treniņā piedalījušās gandrīz visas spēlētājas, bet līdz šodienai pusi komandas no ierindas izsitusi gan slimība, gan personiski iemesli. Tomēr kopumā ar šodienas spēli treneris ir apmierināts, jo tik mazskaitlīgā sastāvā meitenes nospēlējušas pat labāk, kā citkārt - sākumā spēle vispār bija ļoti saturīga, uz beigām varbūt sāka trūkt spēka un zuda koncentrācija. Toties šosezon turnīra līderēm vēl ne reizi nebija iemests tik daudz vārtu, parasti "Ķekava/AXA" spēlēs pret "RSU/Runway" guva tikai pa vieniem vārtiem.

Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 12. februāris:

"RSU/Runway"– FK "Ķekava/AXA" - 9:3 (2:1, 3:0, 4:2)

Metienu attiecība:
51:25 (19:10, 12:7, 20:8)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" – Līga Garklāva 3 (2+1), Diāna Isjomina 3 (2+1), Luīze Biļinska 3 (1+2), Signe Ercena 2 (2+0), Linda Brokāne 2 (1+1), Aija Kuncīte 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2011-02-12 21:21, pirms 13 gadiem
Aija Kuncite ir iista komandas speeleetaaja...