Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

“Līgatne” centīsies apturēt vicečempiones

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Līgatne” centīsies apturēt vicečempiones
"Līgatne"
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien pusdienlaikā paredzēts aizvadīt vienu spēli, kurā “Līgatnes” komanda savās mājās uzņems pērnās sezonas otro labāko komandu “Ķekavas Bulldogs/NND”.

“Līgatnes” vienība līdz šim aizvadījusi tikai vienu spēli, pirms trim nedēļām viesos tiekoties ar Cēsu “Lekrings”, tajā piedzīvojot neveiksmi rezultatīvā cīņā ar 5:10. Uz netālu esošajām Cēsīm komanda devās vien desmit spēlētāju sastāvā, rezultatīvākajai esot Elīnai Drēziņai, kura savā debijas spēlē komandas rindās atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem, saņemot mača vērtīgākās spēlētājas balvu. Kopš tās cīņas vienība savas rindas ir papildinājusi ar bijušo Latvijas izlases uzbrucēju Madaru Akmentiņu, kura pēdējās sezonās bija Cēsu “Lekrings” sastāvā, taču pēdējās divās sezonās Latvijas čempionātā viņa laukumā nav devusies.

Tikmēr Ķekavas komanda aizvadījusi divas spēles, pie nopietnas intrigas netiekot nevienā no tām. Pirmajā spēlē komanda viesos ar 0:8 piekāpās “Rubenei”, bet otrajā spēlē, maču tikai nomināli aizvadot izbraukumā, “Ķekavas Bulldogs/NND” komanda ar 9:2 apspēlēja “NND/RJTC” florbolistes. Uzvarētajā spēlē pa četriem punktiem nopelnīja Evelīna Nikolajeva un Elīna Dīce, kuras līdz ar to arī ir savas komandas šīs sezonas rezultatīvākās florbolistes.

Pērnajā sezonā komandas aizvadīja divas savstarpējās spēles regulārajā sezonā, abos pie panākuma tiekot Ķekavas komandai. Vispirms savās mājās topošās vicečempiones uzvarēja ar 9:5, bet pēc tam pārveda 6:2 panākumu arī no izbraukuma. Šodien spēles sākums pulksten 12:00.