Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Irlavniecēm pirmā uzvara Virslīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Irlavniecēm pirmā uzvara Virslīgā
"Irlava/Tukums"
Foto: www.fkirlava.lv

Šodien notika viena Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle, kurā tikās abas augstākās sabiedrības debitantes – Irlavas sporta namā vietējā komanda "Irlava/Tukums” ar 4:3 pārspēja "Ķekavas novada” meitenes. Tā ir irlavnieču pirmā uzvara Virslīgā.

Ķekavietes Irlavā bija ieradušās tikai 11 spēlētāju sastāvā, tomēr spēli sāka apņēmīgi, pirmo periodu uzvarot ar 2:1. 24. minūtē "Ķekavas novada” spēlētājām padevās vēl viens precīzs metiens, panākot jau divu vārtu handikapu – 3:1. „Irlava/Tukums” atrada sevī spēkus, lai saņemtos, laukuma saimnieces trešā perioda pirmajā pusē guva vēl divus vārtus un nosargāja minimālu uzvaru ar 4:3. Uzvaras vārti Sandas Švānes kontā.

"Ķekavas novada" galvenais treneris Ints Vancāns pēc piedzīvotā minimālā zaudējuma nemaz neizklausījās sadrūmis. Viņš atzina, ka ar rezultātu, protams, nav apmierināts, bet priecējusi spēle - meitenes cīnījās par katru metru laukumā un līdz galam. Ļoti iespējams, ka iznākums būtu citāds, ja spēlē varētu piedalīties ķekaviešu pirmā vārtsardze, bet pieredze noderēs visām spēlētājām. I.Vancāns sola, ka arī rīdienas mačā pret "Valmiera/BSS" būs sīva cīņa, uzvarētājs tikšot noskaidrots spēles laukumā.

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 9. oktobris:

"Irlava/Tukums" - "Ķekavas novads" – 4:3 (1:2, 1:1, 2:0)

Metienu attiecība:
22:22 (5:8, 8:7, 9:7)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas novads" – Kristīna Degina 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-10-09 21:23, pirms 14 gadiem
ZandaB rakstīja: Kura ir ķekaviešu pirmā vārtsardze? LFS mājaslapā komandas sastāvā Ķekavas novadam ir tikai viena vārtsardze -- Klinta. Vai šoreiz zem viņas maskas spēlēja kāda cita?
Vārtos drīkst stāvēt jebkura pieteiktā spēlētāja, lai vai kāda pozīcija viņai ierakstīta...

     [+] [-]

, 2010-10-09 21:51, pirms 14 gadiem
ZandaB rakstīja: Zinu! Bet protokolā rakstīts Klinta! Tāpēc arī neko nesaprotu un gribētu zināt, kura tad īsti bija vārtos?
P.S. Pie tam manā skatījumā ļoti labi nostēvējusi!
Gan jau ka Klinta arī bija, jo tā vārtsardze veselības dēļ pagaidām nespēlējot.

     [+] [-]

, 2010-10-09 22:37, pirms 14 gadiem
ZandaB rakstīja: Tagad viss skaidrs. Lai gan kurš var galvot, ka tā, kas veselības dēļ pagaidām nespēlē, ir labāka? Tagad sanāk, ka zaudēts dēļ vārtsarga. Tas nu gan nav smuki Klinta ir liels malacis! Un labi nospēlējusi! Un, ja sarakstā ir tikai viens vārtsargs, tad tas uz šo brīdi arī ir PIRMAIS!
Zanda, manuprāt, tur viss ir ļoti korekti, pat nav rakstīts, ka iznākums būtu labāks. Kas visu zina, paši sapratīs...

     [+] [-]

, 2010-10-09 23:10, pirms 14 gadiem
ZandaB rakstīja: "Ļoti iespējams, ka iznākums būtu citāds, ja spēlē varētu piedalīties ķekaviešu pirmā vārtsardze..." Interesanti, vai šajā gadījumā "citāds" būtu domāts zaudējums ar lielāku starpību nekā -1?
Zanda, paldies par aktivitaati, bet varam sarakstiities ar PM.