Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" uzvar "Ķekavu", Gaugere atgūst rezultatīvākās godu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" uzvar "Ķekavu", Gaugere atgūst rezultatīvākās godu
Līgas rezultatīvākā spēlētāja Laura Gaugere (Rubene). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Ķekavā notika ELVI florbola līgas sievietēm spēle, kurā turnīra tabulas līdere FK "Ķekava" uzņēma vicelīderi "Rubeni" (Kocēni). Pārliecinošu uzvaru ar 10:2 svinēja kocēnietes, kuru rindās ar 8 (3+5) punktiem izcēlās Laura Gaugere, kas tādejādi atguva Virslīgas rezultatīvākās spēlētājas godu. Divās citās spēlēs Cēsu "Lekrings" savā laukumā ar 8:2 sakāva komandu "Irlava/Tukums-Slampe", bet "Līgatne" viesos ar 5:3 pārspēja Rīgas "NND/RJTC".

Ķekavā nūjas krustoja divas komandas, kuras šosezon laukumā vēl nebija tikušās – turnīra tabulas līdere FK "Ķekava" un vicelīdere "Rubene" (Kocēni). Kocēnietes, kuras ir arī pašreizējās čempioņu titula īpašnieces, jau pirmā perioda laikā guva piecus bezatbildes vārtus (5:0), piesakot savas pretenzijas uz uzvaru. Pa diviem goliem iemeta Ieva Ločmele un Laura Gaugere, bet vēl vienu – Danute Tinkuse. Spēles vidū rezultāts bija kļuvis jau 7:0. Tikai tad ar vārtu guvumu izcēlās ķekaviešu jaunpienācēja Paula Metāla – 1:7. 33. minūtē kocēnietes pamanījās bumbiņu ievirzīt savos vārtos – 2:7. Pēc otrās trešdaļas Kocēnu "Rubene" atradās vadībā ar 8:2, bet visā spēlē triumfēja ar 10:2, izcīnot astoto uzvaru astoņās spēlēs.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Lība Daija Mikova, kura šajā mačā punktus neguva. Pārliecinoši rezultatīvākā ar 8 (3+5) punktiem bija Laura Gaugere, kura pēdējās divās spēlēs kopumā guva 17 punktus. Pēc tāda izrāviena Gaugere atguva visas līgas rezultatīvākās spēlētājas godu, kas jau kādu laiku piederēja Madlēnai Rozītei no otras Kocēnu komandas - "Rubene-1". Šajā sezonā Laura Gaugerei jau 39 (17+22) punkti, kas sakrāti astoņās spēlēs. Danutei Tinkusei šodien trīs vārti, bet Simonai Grāpēnai trīs rezultatīvas piespēles. Ieva Ločmele izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Par labāko starp ķekavietēm atzina Lienu Leiti, kura ar rezultativitāti neizcēlās. Lai arī FK "Ķekava" zaudēja, tā ar 26 punktiem joprojām atrodas turnīra tabulas pirmajā vietā. Uz papēžiem ķekavietēm min "Rubene", kas tagad atpaliek vairs tikai par diviem punktiem.

"Lekrings" mačā pret irlavniecēm izcīna sezonas pārliecinošāko uzvaru

Cēsīs notika spēle starp komandām "Lekrings" un "Irlava/Tukums-Slampe". Abu komandu pirmajā duelī, kas 9. oktobrī norisinājās Irlavā, uzvaru ar 6:3 svinēja irlavnieces. Atbildes mača rezultātu 6. minūtē ar precīzu metienu atklāja Kate Meldere – 1:0, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Līdz otrās trešdaļas vidum Liliāna Jakovicka un Betija Raseiceva panāca jau 3:0. 33. minūtē Irlavas komandas nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa Kristīne Andrējeva – 1:3. Pirms pēdējā perioda "Lekrings" atradās vadībā ar 4:1, bet visā spēlē bija pārāka ar 8:2.

Balvu kā labākā spēlētāju uzvarētāju sastāvā saņēma Katrīna Dārta Kārkliņa, kuras kontā viens vārtu guvums. Viņas komandas biedrene Betija Raseiceva guva divus vārtus, bet rezultatīvākās ar 3 (2+1) punktiem katrai bija Kate Meldere un Liliāna Jakovicka. Rezultatīvākās starp irlavniecēm ar 2 (1+1) punktiem bija Kristīne Andrējeva, kurai arī tika labākās spēlētājas balva. Cēsu komandai "Lekrings" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 16 punktu un kāpiens uz 4. vietu, bet "Irlava/Tukums-Slampe" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

"Līgatne" Rīgā pieveic komandu "NND/RJTC"

Šis bija otrais komandu "NND/RJTC" un "Līgatne" mačs šajā sezonā, bet pirmajā spēlē, kas 21. novembrī notika līgatniešu laukumā, laukuma saimnieces triumfēja ar 10:3. Atbildes spēlē Līgatnes komandai nācās vietu vārtos uzticēt laukuma spēlētājai Laura Skujevskai, kura ar šo uzdevumu galā tika pat ļoti labi, pirmajās divās trešdaļās atvairot visus 11 pretinieču metienus. Viņas komandas biedrenes pa to laiku guva četrus vārtus – 4:0, pa bumbiņai mājinieču vārtos ieraidīja Liene Adamane, Madara Akmentiņa, Linda Lubgāne un Ieva Dimante. Pēdējā perioda laikā "pamodās" rīdzinieces – pa golam iemeta Klinta Rovīte, Alise Lakija Širve un Marta Reke. Tomēr līdz īstai intrigai šoreiz pietrūka, jo savus otros vārtus šajā mačā guva Liene Adamane, nodrošinot "Līgatnei" uzvaru ar 5:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Laura Skujevska, kas atvairīja 15 no 18 rīdzinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Madara Akmentiņa, ar diviem goliem izcēlās Liene Adamane, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Linda Lubgāne. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Inesi Adijāni, kas ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Viņas komandas biedrenei Klintai Rovītei 2 (1+1) punkti. "Līgatnei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 13 punktu, bet joprojām 6. vieta. Komanda "NND/RJTC" joprojām trīs punkti un priekšpēdējā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2022-01-09 17:54, pirms 2 gadiem
Laura īsts dinamīts Latvijas florbolā!!!!!

     [+] [-]

, 2022-01-14 10:34, pirms 2 gadiem
Aizbrauc uz PČ un nemāk skriet, ko dod , ka viņa ķip dinamīts LČ😕