Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" turpina pārliecinoši uzvarēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubene" turpina pārliecinoši uzvarēt
Foto: Ritvars Raits

Pie kārtējās pārliecinošās uzvaras Hipolīzings florbola Virslīgā sievietēm tikušas "Rubene" spēlētājas, kuras šoreiz savā laukumā ar 8:2 pieveica "Rīgas Lauvas/LSPA".

"Rubene" pirms šodienas spēles bija izteikta favorītkomanda, jo tā šosezon nav zaudējusi nevienu punktu, pie tam vēl vakar pieveica "Ķekavu" ar iespaidīgo 12:0. Arī šodien viņām pret "Rīgas Lauvas/LSPA" gāja salīdzinoši viegli. Jau spēles pirmajās 20 minūtēs viņas izcēlās ar četriem bezatbildes vārtu guvumiem.

Likās, ka arī turpinājumā pārsvars varētu pieaugt diezgan strauji, taču lauvas spēja saņemties un ilgāku laiku noturēt savus vārtus neskartus. Pirms pedējās trešdaļas viņām izdevās pat pievilkt - 1:4. Spēka pēdējai trešdaļai gan nepietika, tādējādi nācās samierināties ar pārliecinošu zaudējumu - 2:8.

Šodienas spēlē uzvarētājām rezultatīvākā bija Evita Rudzīte, kuras kontā divi vārti un divas rezultatīvas piespēles. Zaudētājām divus vārtus guva Diāna Isjomina. Interesanti, ka "Rubene" aizvadītajās pēdējās piecās spēlēs uzvarējusi ar kopējo vārtu attiecību 52:12.

Hipolīzings florbola Virslīga sievietēm, 8. marts

Rubene - Rīgas Lauvas/LSPA 8:2 (4:0, 0:1, 4:1)
Metieni: 44:24

Izmantotie resursi:
floorball.lv