Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" negaidīti uzvar Valmierā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ķekava" negaidīti uzvar Valmierā
Foto: Ritvars Raits

"Ķekava" florbolistes pēdējā Hipolīzings florbola Virslīgas regulārā turnīra spēlē negaidīti viesos ar 4:3 pieveica "Valmiera/Vindava" spēlētājas. Neskatoties uz panākumu šodien, "Ķekava" turnīru noslēdza pēdējā pozīcijā.

Visās trijās līdz šim aizvadītajās savstarpējās spēlēs "Valmiera/Vindava" spēlētājas allaž bija pārākas (vienreiz pagarinājumā, pārējās spēlēs ļoti pārliecinošas uzvaras), pie tam dienu iepriekš "Ķekava" cieta sagrāvi pret "Rubeni" - 0:12. Nekas neliecināja, ka viņas šovakar varētu izcīnīt uzvaru, tomēr jau pirmajā trešdaļā tieši viņas meta pa vārtiem vairāk, pie tam arī precīzāk - 2:0.

Otrajā trešdaļā iniciatīvu jau pārņēma mājinieces, kuras lēnā garā arī spēja panākt izlīdzinājumu (2:2), bet arī viešņas nesnauda un jau pēc pāris minūtēm atjaunoja vadību. Spēles pēdējā periodā "Ķekava" panāca jau 4:2, taču valmierietes spēja vienus vārtus atgūt. Bet tas arī viss, "Ķekava" izcīnīja negaidītu uzvaru ar rezultātu 4:3.

Uzvarētājiem lieliski uzbrukuma smailē darbojās Lana Kuzņecova, kura izcēlās ar trīs vārtu guvumiem. Šī bija pēdējā regulārā turnīra spēle. "Valmiera/Vindava" ieņēma trešo pozīciju, tādējādi pusfinālā tiksies ar "Latvijas Avīze/LU", bet "Ķekava" palika pēdējā pozīcijā, nekvalificējoties play-off.

Hipolīzings florbola Virslīga, 8. marts

Valmiera/Vindava - Ķekava 3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Metieni: 28:29

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-03-08 23:34, pirms 15 gadiem
Vinda nevis Vindava !!!

     [+] [-]

, 2009-03-09 09:22, pirms 15 gadiem
Ķekava uzvar atspārdot pretinieces kā bildē