Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

FK "Ķekava/BFF" pārspēj irlavnieces

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ķekava/BFF" pārspēj irlavnieces
FK "Ķekava/BFF"
Foto: no komandas arhīva

Šodienas vienīgajā sieviešu Virslīgas spēlē pie FK "Ķekava/BFF" viesojās "Irlava/Tukums". Lai arī mača rezultātu atklāja viešņas, pārliecinošu uzvaru ar 8:1 svinēja ķekavietes, kuru labā četrus vārtus guva Dace Možeiko.

Irlavas un Tukuma apvienotā komanda jau 3.minūtē pēc Lindas Austrumas precīza metiena izvirzījās vadībā ar 1:0. Kā vēlāk izrādījās, tie bija "Irlava/Tukums" goda vārti, jo atlikušajā laikā kapitulēt nācās tikai viešņu vārtsardzei. Pēc pirmā perioda rezultāts bija 3:1, pēc otrā – 6:1, bet, skanot spēles beigu signālam – 8:1. Par labāko "Ķekava/BFF" rindās tika atzīta Dace Možeiko, kurai 11 vārtu guvumi, 4 (1+3) punkti arī Gundegai Vancānei. "Irlava/Tukums" sastāvā labākās spēlētājas gods tika Lindai Jēgerei.

FK "Ķekava/BFF" pārstāvis Artis Drēziņš ir priecīgs par uzvaru, bet atzina, ka vajadzējis gūt vēl vairāk vārtu. Ķekavietes pa pretinieču vārtiem izdarīja 50 metienus, bet fantastiski nospēlējusi "Irlava/Tukums" vārtsardze Kristīne Adamane. Ar savas komandas sniegumu A.Drēziņš ir apmierināts, bet uzsvēra, ka vairāk jāstrādā pie noslēdzošā metiena. Viņš arī uzteica Daci Možeiko, teikdams, ka aizsardzei vienā spēlē gūt četrus vārtus – tas ir ļoti labs rezultāts.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 8.janvāris

FK "Ķekava/BFF" – "Irlava/Tukums" 8:1 (3:1, 3:0, 2:0)

Metienu attiecība:
50:12 (21:8, 17:1, 12:3)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava/BFF" – Dace Možeiko 4 (4+0), Gundega Vancāne 3 (1+3), Elīna Drēziņa 2 (2+0), Elīza Bērziņa 2 (0+2), Kristīna Brante, 1 (1+0), Gita Orste 1 (0+1), Dina Štāle 1 (0+1), Ieva Berga 1 (0+1).
"Irlava/Tukums" – Linda Austruma 1 (1+0, Elīna Zālmane 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv