Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līderes pieveic novājināto "Valmiera/BSS"

Līderes pieveic novājināto "Valmiera/BSS"
"RSU/Runway" sastāvā rezultatīvākā spēlētāja bija Diāna Isjomina (#77)
Foto: www.rsufloorball.lv

Šodien viena spēle notika Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgā. "Valmiera/BSS" pēc vairāk nekā mēnesi ilgas spēļu pauzes Rīgas Olimpiskajā centrā piedzīvoja smagu zaudējumu ar 2:16 pret turnīra tabulas līderi "RSU/Runway". Astoņus rezultativitātes punktus (4+4) uzvarētāju labā guva uzbrucēja Diāna Isjomina.

Jāpiebilst, ka valmierietes uz spēli bija ieradušās tikai astoņu laukuma spēlētāju sastāvā. Pēc aizvadītā pirmā perioda rezultāts bija 1:5 laukuma saimnieču labā. Pēc pārtraukuma rīdzinieces guva vēl septiņus vārtus, bet viešņas tikai vienus (2:12). Trešajā trešdaļā vēl četrus bezadbildes vārtus guva studentes. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu "RSU/Runway uzvaru" - 16:2.

"RSU/Runway" galvenais treneris Andris Pīlups telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka valmierietes uz spēli bija ieradušās tikai astoņu spēlētāju sastāvā, bet "RSU/Runway" spēli aizvadīja ar pilnām trim maiņām. "RSU/Runway" spēli iesāka piesardzīgāk, spēlējot no aizsardzības, bet mača turpinājumā vairāk uzbrūkoši. Andim Pīlupam ir prieks par uzbrucēju Santu Torsteri, kura ir atgriezusies pēc muguras traumas rehabilitācijas un šodienas spēlē guva arī punktus. Vārti tika ielaisti aiz neuzmanības kļūdām, bet pretiniecēm ir bijušas vēl iespējas gūt vārtus.

"RSU/Runway" – "Valmiera/BSS" - 16:2 (5:1, 7:1, 4:0)

Metienu attiecība:
60:12 (21:4, 21:5, 18:3)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" - Diāna Isjomina 8 (4+4), Signe Ercena 6 (1+5), Luīze Biļinska 4 (3+1), Gunita Kārkliņa 4 (3+1), Santa Torstere 3 (2+1).
"Valmiera/BSS" - Ieva Jurkāne 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...