Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene-1" ar Rozītes pūlēm pieveic Cēsu "Lekringu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene-1" ar Rozītes pūlēm pieveic Cēsu "Lekringu"
Madlēna Rozīte (Rubene-1). Foto: floorball.lv

Ļoti svarīgu uzvaru ELVI florbola līgā sievietēm izcīnījusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šovakar savā laukumā ar 4:3 pārspēja Cēsu "Lekringu". Lielākie nopelni šajā panākumā bija kocēniešu uzbrukuma līderei Madlēnai Rozītei, kas ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākā. Citā spēlē piekto uzvaru guva pašreizējā vicečempione "Ķekavas Bulldogs/NND", kas, savā laukumā uzņemot Rīgas "NND/RJTC", līdz spēles vidum nespēja iegūt pārsvaru (2:2), bet cīņas turpinājumā sagrāva savas pretinieces ar 9:3. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (1+3) punktiem bija Evelīna Nikolajeva.

Kocēnu "Rubene-1" šovakar savā laukumā uzņēma Cēsu komandu "Lekrings", kuru pirmā riņķa mačā vija pārspējusi ar 10:9. Atbildes spēles rezultātu 7. minūtē atklāja mājinieču rezultatīvākā uzbrucēja Madlēna Rozīte – 1:0. 8. maijā ar vārtu guvumu atbildēja cēsniece Maija Zēmele-Bauere (1:1). Pēc pirmā perioda vadībā ar vienu vārtu pārsvaru atradās kocēnietes. Otrās trešdaļas laikā mājinieces ieguva jau divu vārtu pārsvaru – 4:2. Pēdējā periodā Cēsu komanda rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, tomēr uzvaru ar 4:3 svinēja "Rubene-1".

Vicečempione "Ķekavas Bulldogs/NND" spēles otrajā pusē sakauj "NND/RJTC"

"Ķekavas Bulldogs/NND" šovakar savā laukumā uzņēma Rīgas komandu "NND/RJTC", kuru pirmā apļa mačā bija apspēlējusi ar 9:2. Arī atbildes spēles rezultātu 8. minūtē atkļāva ķekavietes Elīnas Štrausas personā (1:0), bet 17. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja rīdziniece Marta Reke – 1:1. Pēc pirmā perioda laukuma saimniecēm bija vienu vārtu pārsvars (2:1), bet 28. minūtē Marta Reke vēlreiz atjaunoja neizšķirtu – 2:2. Tikai spēles otrajā pusē mājiniecēm izdevās iegūt izšķirošo pārsvaru – pēc otrās trešdaļas "Ķekavas Bulldogs/NND" atradās vadībā ar 4:2, bet visā mačā triumfēja ar 9:3.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...