Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" pārliecinoši uzvar Rīgas komandu "NND/RJTC"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" pārliecinoši uzvar Rīgas komandu "NND/RJTC"
FK "Ķekava". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē FK "Ķekava" savā laukumā uzņēma turnīra pastarīti "NND/RJTC", kuru sakāva ar 10:2. Ar sešiem rezultativitātes punktiem izcēlās uzvarētāju kapteine Paula Metāla.

Ķekavietes šodien noteikti bija dusmīgas par vakar Kocēnos spēlē pret komandu "Rubene-1" piedzīvoto zaudējumu, bet Rīgas "NND/RJTC" šis bija tikai pirmais mačs pēc četrus mēnešus ilgušās pauzes. 9. minūtē Ķekavas komandas spēlētāja Viktorija Kuročkina nerealizēja soda metienu, bet pēc tam gan maisam gals bija vaļā – jau līdz pirmajam pārtraukuma mājinieces izvirzījās vadībā ar 3:0. Divus golus rīdzinieču vārtos iemeta Justīne Marta Upeniece, bet vienu – Kristiāna Elizabete Krūmiņa. 25. minūtē savu rezultātu ar Martas Viegliņas realizētu soda metienu atklāja "NND/RJTC" – 1:0. Pēc otrās trešdaļas Ķekavas komandai bija jau četru vārtu pārsvars (5:1), bet visā spēlē FK "Ķekava" uzvarēja ar 10:2.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...