Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Divu līdervienību spēkošanās Cēsīs

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Divu līdervienību spēkošanās Cēsīs
Lāsmu Ēveli par labāko mačā pret "Ķekavas Bulldogs/NND" atzina "Rubenes" iekšējā balsojumā

Elvi sieviešu florbola virslīgas turnīrā šovakar paredzēta viena spēle, kurā Cēsu “Lekrings” savās mājās uzņems pēdējo gadu nemainīgās čempiones Kocēnu “Rubeni”.

Cēsnieces sezonas pirmajā spēlē nodemonstrēja gana kvalitatīvu florbolu un savās mājās ar rezultātu 10:5 apspēlēja “Līgatni”. Liliāna Jakovicka un Katrīna Dārta Kārkliņa katra atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, četrus punktus iekrājot arī Luīzei Raseicevai (1+3). Ne velti mača labākā spēlētāja Jakovicka pēc mača Sportacentrs.com atzina, ka ir ļoti priecīga par rezultatīvo sniegumu, jo pagājušajā sezonā komanda nebūt nebija tik ļoti rezultatīva.

Šovakar gan cēsnieces nebūs favorītu statusā, jo pretim nākas Kocēnu “Rubene’, kas uzvarējusi jau 28 spēlēs pēc kārtas Latvijas čempionātā. Vakar komanda savās mājās pārliecinoši ar 8:0 apspēlēja “Ķekavas Bulldogs/NND” vienību. Bez vārtu guvumiem palika Laura Gaugere, taču viņai četras rezultatīvas piespēles. Ar trim vārtu guvumiem atzīmējās Simona Grāpēna, bet pēc daudzu gadu pārtraukuma Latvijas virslīgas čempionātā atkal spēlēja visu laiku rezultatīvākā turnīra dalībniece Edīte Bankava, atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Pēc pirmajām spēlēm Kocēnu komanda atrodas tabulas galvgalī, bet “Lekrings” pašlaik ieņem trešo vietu. Šovakar spēles sākums pulksten 20:00 Cēsīs.