Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Vai arī pret “Līgatni” čempiones turpinās graujošo uzvaru sēriju?

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vai arī pret “Līgatni” čempiones turpinās graujošo uzvaru sēriju?
Danute Tinkuse

Elvi sieviešu florbola līgā šodien paredzēta viena spēle, kurā čempionāta līderes “Rubene” savās mājās uzņems līgas jaunpienācējas no Līgatnes. Vai čempiones turpinās graut savas pretinieces?

“Rubene” - “Līgatne” pulksten 14:00 Kocēnos

Kocēnu komandas kontā pēc 11 nospēlētām spēlēm ir maksimāli iespējamie 33 punkti. Sevišķi iespaidīgi ir komandas rezultāti pēdējās trijās spēlēs, kurās izcīnītas uzvaras ar kopējo vārtu attiecību 57:2! Uzvaras izcīnītas pret čempionāta trim vājākajām komandām “Irlava/Tukums”, “NND/RJTC” un “Lekrings”. Tagad pretim stāsies čempionāta piektā labākā komanda no Līgatnes, kura čempionātā spēlē pirmo gadu. Pēdējā spēlē savās mājās ar 20:1 sagrauta Cēsu “Lekrings”, kad ar septiņiem punktiem atzīmējās čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Laura Gaugere, bet par labāko spēlētāju atzina Zani Daršu, kurai četri vārtu guvumi.

“Līgatne” pašlaik ar 19 punktiem 12 spēlēs atrodas piektajā vietā. Teorētiski, pēc šīs spēles komanda var pakāpties uz trešo pozīciju, taču paveikt to būs ļoti sarežģīti. Pēdējā spēlē komanda savās mājās izrāva punktu pret “Rubene-1”, taču beigās piedzīvoja 5:6 zaudējumu papildlaikā. Komandas veidotāja Agnese Broliša (12+17) ar trim punktiem bija tās spēles rezultatīvākā spēlētāja, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Laura Vancāne, kurai viens vārtu guvums. Komandas rezultatīvākā spēlētāja joprojām ar 29 (15+14) punktiem joprojām ir ilggadējā “Rubenes” uzbrukuma līdere Liene Adamane. TIkpat punktu gan ir arī Brolišai, kurai mazāk vārtu guvumi.

Pirms mēneša abas komandas sacentās Līgatnē, kad pēc pirmā perioda laukuma saimnieces atradās vadībā ar 5:3, pēc diviem periodiem bija nonākušas iedzinējos vēl ar cerīgo 5:7, bet beigās tomēr nespēja izvairīties no smaga zaudējuma ar rezultātu 6:14. Uzvarētājām ar pieciem vārtu guvumiem atzīmējās Danute Tinkuse, bet Samantai Bērziņai piecas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Līgatnes komandā Ievai Dimantei divi vārtu guvumi un viena piespēle.

     [+] [-]

, 2021-05-01 08:00, pirms 3 gadiem
Gaugere atkal varēs spridzināt!!!