Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

"SC Mēmele/Bauska" izrauj pirmo vietu veterānu turnīrā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"SC Mēmele/Bauska" izrauj pirmo vietu veterānu turnīrā
Ingus Panteļejevs (#15)
Foto: Floorball.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Bauskā norisinājās piektais sabraukuma posms Latvijas florbola čempionātā veterāniem, pēc kura līderpozīcijas atguvuši "SC Mēmele/Bauska" florbolistim.

Pēc iepriekšējā posma, kas februāra vidū norisinājās Aizkrauklē, līderpozīcijas turnīra tabulā pārņēma "Ekskurzeme/Tukums", kuri uzvarēja visās trijās spēlēs, par diviem punktiem apsteidzot "SC Mēmele/Bauska" komandu, kas pērn kļuva par šīs vecuma grupas pirmajiem čempioniem.

Savā laukumā baušķenieki nostartēja pietiekami sekmīgi, lai atgūtu līderpozīcijas kopvērtējumā. Bauskas komanda jau pirmajā mačā ar 3:1 apspēlēja savus galvenos konkurentus no Kurzemes, pēc tam ar 9:3 pieveicot arī "Rīgas lauvas" un viegli ar 12:2 tiekot galā ar "Inčukalns/Taizels". Kaut arī "Ekskurzeme/Tukums" savās atlikušajās spēlēs ar būtisku pretestību nesastapās (10:3 pret Inčukalna komandu un 7:2 pret "lauvām"), tabulā viņiem nācies atkāpties uz otro vietu. Beidzoties priekšsacīkstēm "SC Memele/Bauska" ieguva 38 punktus, par vienu apsteidzot "Ekskurzeme/Tukums". Savukārt "lauvas" ar 11 punktiem ierindojās stabilā trešajā pozīcijā, Inčukalna florbolistiem izcīnot tikai divas uzvaras un četrus punktus.

Sezonas pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs ar 42 (24+18) punktiem ir baušķenieks Ingus Panteļejevs, aiz kura ierindojies komandas biedrs Agris Grandovskis, kurš iekrājis 30 (17+13) punktus. Trešais ar 29 (16+13) punktiem bijis Raimonds Ūdris no "Ekskurzeme/Tukums".

Abu sezonu griezumā (pirmo reizi šajā vecuma grupā komandas cīnījās pērn) rezultatīvākais ar 73 (42+31) punktu ir Grandovskis, bet labāko piecniekā ir tikai šīs komandas florbolisti, jo aiz Grandovska seko Sergejs Aleksandrovs (29+37), Ingus Panteļejevs (33+27), Jānis Kārkliņš (26+24) un Konstantīns Balzaris (34+16). Labākais no pārējiem ir Ūdris, kurš "Ekskurzeme/Tukums" rindās savācis 46 (25+21) rezultativitātes punktus.