Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas pirmās Veterānu līgas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Aizvadītas pirmās Veterānu līgas spēles
Kocēnu veterānu komanda "Rubene"
Foto: Mārtiņš Šults, floorball.lv

Šodien ar sabraukuma spēļu posmiem Aizkrauklē un Kocēnos tika atklāts 9. Latvijas Florbola čempionāts veterāniem. Pirmajās spēlēs tikai uzvaras izcīnīja komandas "RUBENE" un "LINO.LV/STARTER".

Kocēnos trīs uzvaras pamatlaikā spēja gūt mājiniece "RUBENE" – ar 2:1 tika pieveikta "Lekrings Sr." (uzvaras vārti Jāņa Daubara kontā), ar 7:1 - "Ķekavas Bulldogs", bet ar 7:0 – "Alusvēderi". 2.vietu apakšgrupā ieņem "Lekrings Sr.", kas ar 5:4 pārspēja "Alusvēderus" (uzvaras vārtus iemeta Reinis Bērzkalns), bet ar 6:2 - "ASILA".

"LINO.LV/STARTER" spēlēja Aizkrauklē, kur tikai pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja "EKSKURZEMI", uzvaras vārtus guva Gints Vecelis. Vēl ar 6:0 tika sakauta "Valmiera", bet ar 13:2 pārspēta vienīgā dāmu komanda - "Cielaviņu Armija". Turnīra tabulas 2.vietā atrodas "EKSKURZEME", kas ar 8:3 uzvarēja mājinieci - "Silarozes-Aizkraukle", bet ar 5:2 pieveica "Valmieru". 3.vietu apakšgrupā šobrīd ieņem "Silarozes-Aizkraukle", kas ar 3:2 pārspēja "Smilšukastes", bet ar 9:0 - "Inčukalnu".

Rezultatīvākie spēlētāji pēc pirmā spēļu posma ir Agris Grandovskis (LINO.LV/STARTER) un Sandijs Eglītis (EKSKURZEME) – pa 8 punktiem. Veiksmīgākais vārtsargs – Ģirts Priedītis (RUBENE) – atvairīti 95.83 % pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv