Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

"Vasaras Florbola līgā" iesaistās arī Lietuvas un Nīderlandes čempioni

Jānis Pārums

"Vasaras Florbola līgā" iesaistās arī Lietuvas un Nīderlandes čempioni
Uldis Purvišķis

Jau pirmajā "Vasaras Florbola līgas" spēļu dienā laukumā izgāja florbolisti, kas aizvadīto sezonu spēlēja Zviedrijā un Norvēģija. Tagad viņiem pievienojušies arī Nīderlandes un Lietuvas čempioni.

Pašlaik vispārliecinošākās uzvaras izcīna "Florbolam.lv" komanda, kas ar nopietnu pretestību nesastapās arī trešajā mačā pret "Špinātpundurs Ponijs" komandu. Jau līdz mača 12.minūtei rezultāts bija kļuvis 4:0, turklāt visus četrus vārtus guva Kristiāns Lisovskis. Turpinājumā "poniji" vienus vārtus atspēlēja, bet līdz pārtraukumam pārsvars pieauga līdz 7:1. Arī pēc pārtraukuma "Florbolam.lv" turpināja gūt vienus vārtus pēc otriem, tiesa, dodot iespēju izcelties arī pretiniekiem. Spēlei noslēdzoties, rezultāts bija 17:7 "Florbolam.lv" labā. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 1+5 bija Jānis Jansons, kurš atkal kļuvis par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Zaudētājiem Mārcis Bajaruns atzīmējās ar 2+2.

Kā nākamie laukumā devās "Vēsie vīri" un "Concept". Jau trešo reizi pēc kārtas "Concept" pirmie guva vārtus, taču pie panākuma atkal neprata tikt. "Vēsie vīri" bija pārliecinošāki, labāk izmantoja savus momentus un svinēja uzvaru ar 9:2. Uzvarētāju rindās debitēja Nīderlandes čempions Uldis Purvišķis, kurš atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet rezultatīvākie bija Jānis Larionovs (2+1) un Jānis Klestrovs (1+2). Pretiniekiem Rihardam Asniņam vārti un rezultatīva piespēle. „Vēsie vīri” ar divām uzvarām divās spēlēs atguvuši otro vietu turnīra tabulā.

Diena noslēdzās ar spēli starp "Ķekavas" un "Unihoc Summer Team" komandām. "Ķekavai" arī šajā spēlē nepalīdzēja Klēģers vecākais – Gunārs. Tas nozīmē, ka vēl divas izlaistas spēles un viņam būs liegta iespēja piedalīties izslēgšanas turnīra mačos. Tikmēr "Unihoc Summer Team" rindās laukumā devās Lietuvas čempions Reinis Bērzkalns. Tieši pēc viņa piespēles vēl viens debitants Kristaps Pehovs panāca 1:1, taču tas arī bija viss uz ko "Unihoc Summer Team" šajā mačā bija spējīgi, jo līdz pārtraukumam "Ķekava" bija vadībā ar graujošo 11:1, bet spēli uzvarēja ar 18:3. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 7 (4+3) punktiem bija Gints Klēģers, četrus vārtus iemeta arī Henrijs Uzraugs.

Ja laika apstākļi nepatraucēs, tad ceturtdien laukumā pirmo reizi dosies divas komandas, kas līdz šim vēl nav spēlējušas –"Rēzekne/Varska" un "Mārupe". Turklāt Rēzeknes komandai paredzēta pat divas spēles – ar "Unihoc Summer Team" un FK "Rīga". "Mārupe" turnīrā debitēs ar cīņu pret "Devils United", bet dienu iesāks "Labi būs! " un "Jūrmala" divcīņa.

     [+] [-]

, 2011-06-16 19:08, pirms 13 gadiem
Špinātpundurs Ponijs tik un tā beigās uzvarēs!