Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Elitē ar uzvaru sāk "Talsi", Tautas grupā - "abone.lv" un "Babīte-2"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

12.jūnijā visu dienu Rīgā spīdēja spoža saulīte un atlika vien sagaidīt vakaru, lai Arkādijas Sporta bāzē varētu startēt otrā florbola vasaras sezona – "SPIN FM Vasaras Florbola līga 2012". Taču vakarā virs laukuma savilkās draudīgi tumši mākoņi, kamēr citur saule turpināja sildīt. Lai vai kā, pirmā spēle starp "abone.lv" un "SC Druva" varēja notikt.

Spēlē nedaudz aktīvāki bija "abone.lv" komandas dalībnieki, kuri arī skaitījās šī mača favorīti. Taču uz tablo tas īsti neatspoguļojās. Mača izskaņā lietus bija klāt un tas par labu nāca kurzemniekiem. Vēl neilgi pirms mača beigām rezultāts bija neizšķirts - 3:3. Slidenajā laukumā pilno lozi tomēr izvilka "abone.lv", trešos vārtus mačā gūstot Valteram Streļukam (viņam šajā mačā 3+1) - 4:3. Pēdējās sekundēs "Druvas" florbolistiem bija ideāla izdevība rezultātu izlīdzināt, taču izgājiens vienatnē pret vārtsargu beidzās bez precīza metiena.

Kā nākamajiem laukumā vajadzēja doties "Babīte-2" un "Wait For It" florbolistiem, taču maču nācās uz laiku atlikt, lai savestu kārtībā laukumu. Kad varēja atsākt spēlēt, izdevās vienoties, ka vispirms spēkosies Elites grupas komandas "Babīte" un "Talsi". Lai gan talsenieki uz maču ieradās ar sešiem laukuma spēlētājiem, viņiem izdevās nospēlēt ļoti pārliecinoši, kas deva uzvaru ar 8:5 un vismaz uz brīdi ļāva iekārtoties turnīra tabulas galvgalī. Matīsam Sproģim četri vārtu guvumi un rezultatīva piespēle, kamēr Andrim Blumbaham trīs precīzi metieni. Savukārt Mārtiņš Maķevics izdarīja četras piespēles partneriem. "Babītes" komandā pa diviem vārtu guvumiem Martiņam Lapsiņam un Albertam Jēkabsonam.

Dienas noslēdzošajā spēlē "Babīte-2" izcīnīja šīs vasaras pagaidām pārliecinošāko uzvaru, ar rezultātu 10:2 apspēlējot "Wait For It" komandu. Uzvarētājiem Reinim Milleram 3+1 un Matīsam Sīpolam 2+3.

Izmantotie resursi:
vfl2012.lv