Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Ankudinovai trīs vārti pirms pievienošanās izlasei

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ankudinovai trīs vārti pirms pievienošanās izlasei
Anna Ankudinova (#95), foto: Floorball Zurich Lioness

Šveices sieviešu florbola čempionātā ar vēl trim precīziem metieniem izcēlusies Anna Ankudinova, kura tādējādi ar pozitīvām emocijām var pievienoties Latvijas izlasei, lai cīnītos par vietu pasaules čempionāta finālturnīrā. Arī Elīnas Jeiges komanda izcīnījusi uzvaru pēdējā mačā pirms pārtraukuma.

Jeiges klubam uzvara Bernes derbijā

Šveices L-UPL florbola čempionātā pie panākuma ticis Elīnas Jeiges pārstāvētais “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas savās mājās ar rezultātu 5:1 (2:0, 3:1, 0:0) 119 skatītāju klātbūtnē tika galā ar “Unihockey Berner Oberland” vienību. Latviešu vārtsardze šoreiz palika rezervē. Tas nozīmē, ka “skorpiones” 16 spēlēs iekrājušas 40 punktus, kas ir par sešiem vairāk nekā abām tuvākajām sekotājām “Kloten-Dietlikon Jets” un “Zug United”. Ņemot vērā, ka līdz regulārās sezonas beigām atlikušas divas spēļu kārtas, pretinieces var vienīgi noķert latvietes pārstāvēto klubu. Turklāt “Skorpions” komandai ir krietni labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība, līdz ar to pēc pasaules florbola čempionāta kvalifikācijas turnīra, kad tiks aizvadītas pēdējās divas spēļu kārtas, Jeiges komandai nepieciešams nokārtot formalitātes, lai uzvarētu regulāro sezonu.

Ankudinovai trīs vārti, pēdējā spēlē nepiedalīsies

Vēl vienu uzvaru Šveices pēc spēka trešajā stiprākajā līgā izcīnījis Annas Ankudinovas un Kates Melderes pārstāvētais “Floorball Zurich Lioness”, kas savās mājās pārliecinoši ar 10:2 (4:1, 2:1, 4:0) sagrāva “Piranha academy regio” vienību. Ankudinova uzvarētāju rindās atzīmējās ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet Meldere ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Jāpiezīmē, ka šī bija cīņa starp divām grupas vadošajām komandām, kas vēlreiz parāda cik ļoti Cīrihes “lauvas” ir pārākas par visām savām konkurentēm. Turnīra tabulā tie ir 13 punkti vienu kārtu pirms regulārā čempionāta beigām. Pēdējo spēli komanda aizvadīs 2. februārī, kad abas latvietes nevarēs komandai palīdzēt, jo kopā ar mūsu valstsvienību aizvadīs pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles.

Šenbergs ar Jančevski zaudē junioru čempionātā

Zviedrijas U-18 florbola čempionātā zaudējumu savās mājās piedzīvojis Edija Šenberga un Emīla Jančevska pārstāvētais “Storvreta Ungdom IBK”, kas savās mājās nerezultatīvā spēlē ar 2:4 (0:1, 1:0, 1:3) piekāpās “IBF Falun Utveckling” vienībai. Latviešu florbolisti šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Piedzīvotais zaudējums pret līgas līdervienību nav ļāvis pašlaik turnīra tabulā pakāpties augstāk par ceturto pozīciju. Līdz regulārās sezonas noslēgumam atlikušas piecas spēļu kārtas.

Kuzņecovam 1+1, komandai neveiksme cīņā par palikšanu virslīgā

Pirmo spēli cīņā par palikšanu Dānijas spēcīgākajā florbola līgā aizvadījis Emīla Zīverta un Kristera Marsela Kuzņecova pārstāvētais “Rungsted-Horsholm”, kas viesos ar rezultātu 6:8 (1:0, 2:4, 3:4) piekāpās “Copenhagen Floorball Club” vienībai. Zaudētāju rindās Kuzņecovs izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.