Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš lielisks uzvarā pār Ragovski

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņš lielisks uzvarā pār Ragovski
Morics Krūmiņš

Somijas spēcīgākajā florbola līgā savstarpējo maču aizvadījis Morica Krūmiņa un Jāņa Ragovska pārstāvētie klubi, uzvaru izcīnot pirmajam. Dānijas kausā ar piespēli atzīmējies Kristers Marsels Kuzņecovs, bet Zviedrijas U-18 čempionātā divas piespēles Tomasam Kristoferam Birstiņam.

Krūmiņam +4 lietderība uzvarā pār Ragovski

Somijas spēcīgākajā florbola līgā savā starpā sacentās Morica Krūmiņa un Jāņa Ragovska pārstāvētās vienības. Šajā sezonā jau ierasti spraiga cīņa izvēršas Krūmiņa pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas šoreiz savās mājās tika pie 4:3 (1:0, 2:1, 0:2, 1:0) uzvaras papildlaikā. Vēl 12 minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija 3:1 “Nokian KrP” labā, taču trešajā periodā Jāņa Ragovska pārstāvētais “LaSB” prata atspēlēties. Tomēr papildlaikā uzvaras vārtus mājinieku rindās guva talantīgais Jona Rantala. Latviešu florbolisti ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet Krūmiņš spēli pabeidza ar lielisku +4 lietderības koeficientu. Arī Ragovskis bija pozitīvs, cīņu noslēdzot ar +1 lietderību. Pēc izcīnītās uzvaras “Nokian KrP” ar 13 punktiem sešās spēlēs atrodas piektajā vietā. Tomēr priekšā esošās komandas aizvadījušas lielāku spēļu skaitu. Ne tik sekmīga sezona ir Lahti komandai, kas septiņās spēlēs iekrājusi septiņus punktus, atrodoties desmitajā vietā.

Birstiņam divas piespēles U-18 čempionātā

Zviedrijas U-18 florbola čempionātā ar rezultatīvu sniegumu turpina priecēt Tomass Kristofers Birstiņš, kurš atzīmējies ar kārtējām divām piespēlēm mačā, kurā viņa un Gustava Tolmaņa pārstāvētais “Storvreta IBK” savās mājās ar rezultātu 10:4 (4:3, 3:0, 3:1) apspēlēja “KAIS Mora UIF”. Tolmanis šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, bet Birstiņš asistēja komandas trešajos gūtajos vārtos un cīņas pēdējā vārtu guvumā. Šajā sezonā sešās aizvadītajās spēlēs Tomass ticis pie 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Ar 16 punktiem “Storvreta IBK” sešās aizvadītajās spēlēs atrodas pirmajā pozīcijā. Nākamā spēle komandai paredzēta 6. novembrī viesos pret ‘Hagunda IF”, kas pašlaik zaudējusi visās spēlēs, ieņemot pirmspēdējo vietu.

Kuzņecovam piespēle Dānijas kausā

No Dānijas florbola kausa izstājies “Rungsted” klubs, kura sastāvā spēlē trīs latviešu florbolisti. Mačā pret “Vanlose Floorball” gan nebija pieteikts vārtsargs Emīls Zīverts, bet Kristers Marsels Kuzņecovs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Kristiāns Jānis Rinkevičs ar rezultatīvu darbību neatzīmējās, bet komanda savās mājās ar rezultātu 2:10 (1:4, 1:4, 0:2) piedzīvoja zaudējumu, izstājoties no turpmākās cīņas par Dānijas kausu.

Šenberga klubs turpina piedzīvot zaudējumus

Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā piekto zaudējumu tikpat mačos piedzīvojis Edija Šenberga pārstāvētais “Vimmerby IBK”, kas savās mājās ar 4:10 (1:2, 0:5, 3:3) piekāpās “Solfjaderstaden IBK” vienībai, vāji nospēlējot mača otro trešdaļu. Latviešu florbolists šajā līmenī ar rezultativitātes punktiem vēl nav izcēlies. Komanda piecās spēlēs izcīnījusi vienu punktu, atrodoties 11.vietā 12 komandu konkurencē. Lai saglabātu vietu līgā, nepieciešams izcīnīt vismaz devīto vietu, bet tā pašlaik atrodas trīs punktu attālumā.

Mallons izstājas no Vācijas kausa

Vācijas florbola kausa 3. spēļu kārtā pamatīgu zaudējumu piedzīvojis Riharda Mallona pārstāvētais “SG TSV Tetenbull/SV Hemmingstedt”, kas savās mājās ar rezultātu 1:11 (0:4, 0:5, 1:2) piekāpās “PSV 90 Dessau”. Latviešu florbolists, kurš rezultatīvu sniegumu demonstrē reģionālajā līgā, šoreiz pie punktiem nespēja tikt.