Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekšem vēl viens rezultatīvs mačs, komandai uzvara

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekšem vēl viens rezultatīvs mačs, komandai uzvara
Pēteris Trekše

Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā pie otrās uzvaras trijos mačos izdevies tikt latviešu kvarteta pārstāvētajam "Koovee", kas kārtējā spēlē viesos ar 12:6 apspēlēja "O2-Jyvaskyla" vienību.

Šķiet, ka Latvijas izlases treneris Arto Rīhimeki, kurš ir arī "Koovee" kluba galvenais treneris, nolēmis visus latviešus rotēt ar iekļaušanu komandas pieteikumā. Pirmajā mačā nespēlēja Ulvis Mētra, otrajā – Ralfs Orste, bet trešdien notikušajā spēlē ārpus pieteikuma palika Rolands Kovaļevskis.

Arī spēlējot bez rezultatīvā Kovaļevska, "Koovee" viesos tika pie gana pārliecinošas uzvaras pār vāji sezonu iesākušajiem "O2-Jyvaskyla" florbolistiem – 12:6 (5:1, 4:2, 3:3). Trekše ierasti spēlēja pirmajā maiņā, atzīmējoties ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. Līdz ar to viņam šosezon jau astoņi rezultativitātes punkti, kas ir otrs labākais rādītājs ne vien komandā, bet arī čempionātā kopvērtējumā. Tikmēr savus pirmos vārtus oficiālās spēlēs "Koovee" rindās guva Ralfs Orste, kuram arī pozitīvs (+2) lietderības koeficients. Ar tādu pašu koeficientu spēli noslēdza arī Mētra, kurš gan pie pirmajiem punktiem vēl netika.

Pēc izcīnītās uzvaras "Koovee" ar septiņiem punktiem pakāpušies uz pirmo vietu turnīra tabulā, taču jāpatur prātā, ka pārsvarā visām komandām vēl ir spēle rezervē. Tikko uzvarētā komanda spēlē bez punktiem un atrodas 13.vietā, bet nākamajā mačā "Koovee" sacentīsies ar pērn vēl F-liiga spēlējošajiem "Welhot", kuri gan traģiski sākuši jauno sezonu līmeni zemāk, zaudējot abās spēlēs ar kopējo vārtu attiecību 3:17.

     [+] [-]

, 2021-09-23 11:49, pirms 3 gadiem
Pēteris monsteris, reāli velk komandu. Ceru ka Koovei izdosies beidzot tikt atpakaļ augšā uz F līgu un latviešu pieplūdums šajā komandā turpināsies arī augstākajā Somijas līmenī. Pozitīvi ka izlases treneris arī šādā veidā dod pienesumu Latvijas florbolam.

     [+] [-]

, 2021-09-23 11:58, pirms 3 gadiem
Runājot par rotāciju, nu šaubos, ka Arto to turpinās un nākošajās spēlē sēdinās Trekši malā.

     [+] [-]

, 2021-09-23 14:27, pirms 3 gadiem
Florbola_experts rakstīja: Runājot par rotāciju, nu šaubos, ka Arto to turpinās un nākošajās spēlē sēdinās Trekši malā.
Arto drīzāk sevi izrotēs un nepieteiks spēlei nekā Trekši 😂😂😂

     [+] [-]

, 2021-09-24 08:35, pirms 3 gadiem
FlorbolaVelniņš rakstīja: Pēteris monsteris, reāli velk komandu. Ceru ka Koovei izdosies beidzot tikt atpakaļ augšā uz F līgu un latviešu pieplūdums šajā komandā turpināsies arī augstākajā Somijas līmenī. Pozitīvi ka izlases treneris arī šādā veidā dod pienesumu Latvijas florbolam.
Ja komanda tiks, tad diemžēl arī pieplūdums beigsies un diez vai pat daļa esošo paliks.