Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņa klubam neizdodas atgriezties uz panākumu takas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņa klubam neizdodas atgriezties uz panākumu takas
Morics Krūmiņš
Foto: Esa Takalo

Vēl vienu neveiksmi Somijas spēcīgākajā florbola līgā piedzīvojis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP”, kas piedzīvoja neveiksmi pret līderiem. Tikmēr “Steelers” komandas pieteikumā atkal ticis Ulvis Mētra.

Krūmiņam kļūda un neveiksme pret līderiem

Somijas F-liiga turnīra mačā Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP” savās mājās uzņēma čempionāta līderus “Classic”, kuri valsts čempionātā spēlē bez zaudējumiem, bet Somijas kausa pusfinālā piekāpās tieši cēsnieka pārstāvētajai komandai. Šoreiz laukuma saimnieki iesāka sekmīgi, vispirms Jonam Rantalam gūstot vārtus ceturtajā minūtē, bet pēc piecām minūtēm Jonatans Kovanens skaitliskajā vairākumā vienus vārtus atspēlēja. Viesiem pirmā iespēja radās vien trešdaļas otrajā pusē, kad Āro Helins vienus vārtus atspēlēja. Savukārt trešdaļas izskaņā savā laukuma pusē kļūdu pieļāva Krūmiņš, zaudējot bumbiņu, kas noveda pie vārtu zaudējuma un rezultāts kļuva 2:2. Otrajā trešdaļā vadībā izvirzījās jau viesi, bet mājinieku kapteinis Vili Liponens vēlreiz rezultātu prata līdzsvarot. Trešās trešdaļas ievadā Somijas čempionāta rekordisks Henri Johansons vēl panāca 4:3 mājinieku labā, bet pēc tam septiņu minūšu laikā ielaida trīs vārtus, nonākot zaudētājos ar 4:6. Mača turpinājumā, spēlējot bez vārtsarga, “Nokian KrP” vispirms panāca 5:6, bet tad arī ielaida bumbiņu tukšos vārtos, kas nozīmēja 5:7 zaudējumu. “Nokian KrP” komandai tā bija trešā neveiksme pēdējos četros mačos, kas līdz minimumam samazinājis izredzes tikt uz otro vietu turnīra tabulā un būs nopietni jācīnās, lai noturētu aiz sevis Turku TPS.

Mētra pieteikumā komandas neveiksmē

Pēdējos mačos gana regulāri savas komandas “Steelers” pieteikumā tiek Ulvis Mētra, tiesa, praktiski visas cīņas vērojot no rezervistu soliņa. Tā tas bija arī kārtējā cīņā, kurā viņa pārstāvētā vienība savās mājās ar rezultātu 2:8 (0:2, 1:2, 1:4) piekāpās “Happee” komandai. Pēc piedzīvotā zaudējuma “Steelers” turnīra tabulā saglabā 12. vietu, turpinot spēkoties par to, lai bez pārspēlēm spētu saglabāt savu vietu F-liiga arī nākamajai sezonai. Ļoti svarīga būs nākamā spēle pret “Tiikerit’.