Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Šenbergs un Jančevskis rezultatīvi komandas panākumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šenbergs un Jančevskis rezultatīvi komandas panākumā
Edijs Šenbergs
Foto: Storvreta IBK

Zviedrijas U18 florbola čempionātā ar rezultatīvu sniegumu atzīmējušies Edijs Šenbergs un Emīls Jančevskis, tādējādi sekmējot savas komandas pārliecinošu uzvaru.

Kārtējā spēlē latviešu pārstāvētais “Storvreta Ungdom IBK” savās mājās ar rezultātu 11:3 (4:1, 2:0, 5:2) pārliecinoši pieveica “Alunda iBF”. Sekmīga cīņa arī latviešiem, jo Edijs Šenbergs šajā spēlē guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kamēr Jančevskim šajā spēlē 1+1. Pēc izcīnītā panākuma “Storvreta” ar 15 punktiem septiņās spēlēs pakāpušies uz pirmo vietu turnīra tabulā. Par diviem punktiem tika apsteigti “IBF Falun”, kuriem gan ir viena spēle rezervē.

Nākamais mačs “Storvreta Ungdom IBK” ieplānota vien 1.decembrī, kad izbraukumā jātiekas ar “IK Sirius FBC/IBK”, kas tabulā atrodas trešajā vietā. Šenbergam līdz šim septiņās spēlēs izdevies tikt pie 7 (6+1) rezultativitātes punktiem, kamēr Jančevskim tikpat spēles ir 4 (2+2) punkti.