Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Blumbergam neveiksme Berlīnē, Cinītim trīs piespēles Zviedrijā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumbergam neveiksme Berlīnē, Cinītim trīs piespēles Zviedrijā
Gustavs Rolands Ražinskis

Vācijas florbola spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu zaudējumu piedzīvojis Roberta Blumberga pārstāvētais klubs. Tikmēr Zviedrijas junioru līgā ar trim piespēlēm izcēlies Patriks Cinītis. Somijā rezultatīvu spēli aizvadījis Gustavs Rolands Ražinskis.

Blumbergam zaudējums Berlīnē

Vācijas spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu zaudējumu piedzīvojis latviešu vārtsarga Roberta Blumberga pārstāvētais “Unihockey Igels Dresden”, kas kārtējā mačā viesos ar rezultātu 3:5 (1:1; 0:1; 2:3) piedzīvoja neveiksmi pret Berlīnes “Rockets”, tādējādi turnīra tabulā atkāpjoties jau uz septīto pozīciju. Vēl cīņas 47. minūtē rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet tad laukuma saimnieki 27 sekunžu laikā guva divus vārtus, lielā mērā izšķirot cīņas likteni sev par labu.

Cinītis un Paegle sekmē komandas uzvaru

Zviedrijas florbola junioru 2.divīzijā būtisku artavu komandas uzvarā devuši Rihards Paegle un Patriks Cinītis, kuru pārstāvētais “Nynashamns IBK” viesos ar rezultātu 7:4 (1:1; 2:3; 4:0) pieveica rangā augstāk esošo “Salems IF”. Paegle komandas vārtus sargāja visu spēli, bet Cinītis asistēja partneriem komandas pirmajos, ceturtajos un arī uzvaru nesošajos – piektajos – gūtajos vārtos, tādējādi spēli noslēdzot ar trim piespēlēm. Pēc izcīnītā panākuma “Nynashamns IBK” komanda ar 18 punktiem 12 spēlēs saglabā sesto pozīciju, taču tikai par diviem punktiem atpaliek no tikko uzvarētajiem pretiniekiem, kuri nospēlējuši par vienu spēli vairāk.

Ražinskis asistē komandas uzvarā

Somijas florbola čempionāta 2.divīzijā ar rezultatīvu piespēli atzīmējies otrajā maiņā spēlējušais Gustavs Rolands Ražinskis, tādējādi sekmējot sava “Papa” komandas 9:8 (7:3; 1:4; 0:1; 1:0) uzvaru papildlaikā pār “SBT Tornio”. Viesiem lielisks bija spēles pirmais periods, kurā izdevās gūt septiņus vārtus. Turpinājums gan vairs nebija tik sekmīgs, lai gan mača 27. minūtē, pēc Ražinska piespēles viesi realizēja skaitlisko vairākumu un panāca 8:4. Līdz otrā perioda beigām mājinieki pietuvojās viena precīza metiena attālumā, bet trešajā periodā arī izlīdzināja rezultātu. Papildlaikā gan viesiem bija nepieciešamas vien 13 sekundes, lai tiktu pie uzvaras un papildus punkta tabulā. Komandai tas bija otrais panākums pēc kārtas un trešais pēdējos piecos mačos, taču visas uzvaras izcīnītas pagarinājumā. Līdz ar to “Papa” turnīra tabulā ar 21 punktu 13 spēlēs ieņem piekto pozīciju.

Kenstavičs bez punktiem komandas uzvarā

Somijas U-19 florbola čempionātā pie panākuma izdevies tikt Arta Kenstaviča pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas savās mājās ar rezultātu 7:6 (4:0; 0:4; 3:2) pieveica “Josba”. Spēle ritēja kā pa amerikāņu kalniņiem, latvieša pārstāvētajai komandai panākot 4:0 vadību pēc pirmā perioda, bet trešajā periodā nācās nonākt 4:5 iedzinējos. Tad trīs vārtu guvumi mājiniekiem, uz ko “Josba” varēja atbildēt ar rezultāta sadeldēšanu līdz minimumam. Kenstavičs spēlēja komandas otrajā piecniekā, ar rezultativitāti neizceļoties.

“Vitkovice” uzvar bez Grāpēnas sastāvā

Čehijas florbola Ekstralīgā pie kārtējā panākuma izdevies tikt Simonas Grāpēnas pārstāvētajam “1.SC Tempish Vitkovice”, kas sāka ar sešiem bezatbildes vārtu guvumiem izbraukuma spēlē pret “Crazy Girls FBC Liberec”. Lai gan mājinieces prata vairākus vārtus atspēlēt, Ostravas komanda droši novadīja spēli līdz uzvarošām beigām. Turnīra tabulā ar 39 punktiem 15 spēlēs “Vitkovice” saglabā pirmo pozīciju, par vienu pozīciju esot priekšā “FBC ČPP Bystron Group Ostrava”, bet par diviem “Fat Pipe Florbal Chodov”. Tiesa, abām konkurentēm ir par vienu nospēlētu maču mazāk.

     [+] [-]

, 2024-01-18 18:45, pirms 8 mēnešiem
Ražinski uz izlasi!