Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Blumbergam vēl viena spīdoša spēle, Rozīte mača MVP

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumbergam vēl viena spīdoša spēle, Rozīte mača MVP
Roberts Blumbergs

Vācijas florbola spēcīgākajā līgā vēl vienu lielisku maču aizvadījis latviešu vārtsargs Roberts Blumbergs, sekmējot komandas pārsteidzošu uzvaru. Šveicē tikmēr par mača labāko spēlētāju atzina Jūliju Rozīti, bet Simona Grāpēna cietusi zaudējumu Čempionu kausa spēlē.

Blumbergs ar komandu sekmē vēl vienu panākumu

Vācijas spēcīgākais florbola čempionāts teicami sācies Robertam Blumbergam un viņa “Unihockey Igels Dresden”. Tikuši pie panākuma pirmajā kārtā pār aizpagājušās sezonas čempioniem, otrajā kārtā Drēzdenes florbolisti savās mājās ar 5:4 (1:1; 2:1; 1:2; 1:0) papildlaikā uzvarēja valsts titulētāko komandu “UHC Sparkasse Weissenfels”. Mača gaitā latvieša pārstāvētā komanda bija iekrājusi 3:1 vadību, taču trešajā periodā nonāca iedzinējos ar 3:4. Tomēr trīs sekundes pirms pamatlaika beigām mājinieki panāca izlīdzinājumu, bet papildlaikā bija nepieciešamas nepilnas divas minūtes, lai Roberts Rudrihs nodrošinātu uzvaru Drēzdenes komandai. Pēc divām kārtām Blumberga klubs ar pieciem punktiem atrodas ceturtajā vietā. Jau rīt komandu gaida izbraukuma mačs pret “Floor Fighters Chemnitz”, kas arī sākuši ar diviem panākumiem, pašlaik esot otrajā vietā tabulā.

Rozīte mača labākā spēlētāja, komanda paliek sausā

Šveices spēcīgākajā florbola līgā neveiksmi piedzīvojis Jūlijas Rozītes pārstāvētais “FB Riders DBR”, kas savās mājās tā arī nespēja tikt pie vārtu guvuma un ar 0:2 (0:2; 0:0; 0:0) piekāpās “Wizards Bern Burgdorf”. Mājinieces abus vārtus ielaida mača 11. minūtē ar 30 sekunžu intervālu. Neskatoties uz to, ka komanda tā arī netika pie vārtu guvumiem, tieši Latvijas izlases uzbrucēja saņēma labākās spēlētājas balvu savas komandas labā.

Grāpēnas komanda zaudē Čempionu kausā

Latviešu florboliste Simona Grāpēna piedzīvojusi debiju Čempionu kausa spēlē, taču viņas pārstāvētais “1.SC Tempish Vitkovice” viesos ar rezultātu 1:4 (1:0; 0:2; 0:2) piekāpās “Zug United” vienībai. Pēc pirmās trešdaļas Čehijas klubs atradās vadībā, taču turpinājumā sekmīgākas bija šveicietes, noformējot sev panākumu. Latviete pie rezultativitātes punktiem netika. Par vietu Čempionu kausa pusfinālā komandas 23. septembrī aizvadīs atbildes maču, sacenšoties jau “Vitkovice” kluba mājvietā.

Niedrem piespēle, komandai vājš sezonas starts

Norvēģijas florbola virslīgā otro neveiksmi tikpat spēlēs piedzīvojis Toma Niedres jaunais klubs “Gjellerasen”, kas šoreiz savās mājās ar rezultātu 5:10 (3:2; 2:2; 0:6) piekāpās “Slevik”, kaut gan pēc diviem periodiem atradās minimālā vadībā. Katastrofālais pēdējais periods gan neļāva reāli cerēt uz panākumu. Niedrem šajā spēlē viena rezultatīva piespēle un divas soda minūtes. Nākamo maču “Gjellerasen” aizvadīs 23. septembrī, kad viesos tiksies ar “Sveiva”. Pašlaik tabulā Niedres komanda atrodas pēdējā pozīcijā virslīgā.

Ronis ar zaudējumu debitē Somijas U-22 čempionātā

Ernestam Ronim beidzot izdevies sakārtot pārejas jautājumu, kas viņam ļāvis debitēt Somijas U-22 čempionātā “EraViikingit” rindās. Diemžēl viņa un Miko Silanpā pārstāvētais klubs savās mājās ar 4:5 (2:2; 0:3; 2:0) piedzīvoja neveiksmi pret “OLS” komandu. Silanpā spēlēja komandas pirmajā maiņā, Ronis darbojās otrajā piecniekā, taču neviens no viņiem ar rezultatīvu darbību neizcēlās. Turnīra tabulā “EraViikingit” ar trim punktiem divās spēlēs pašlaik ieņem trešo vietu tabulā, kamēr OLS iekrājuši četrus punktus, atrodoties tabulas galvgalī. Nākamo maču latviešu pārstāvētā komanda aizvadīs 20. septembrī viesos pret LASB.

     [+] [-]

, 2023-09-17 05:56, pirms gada
Mums ir ļoti daudz florbolistu leģionāru. Kaut kad tam jādod augļus izlases sniegumā un rezultātos. Gaidām.