Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Freimanim un Juškēvičam pa pieciem punktiem ceturtdaļfinālā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Freimanim un Juškēvičam pa pieciem punktiem ceturtdaļfinālā
Pēteris Freimanis
Foto: SK Tahe

Lieliski Igaunijas Meistarlīgas pirmo ceturtdaļfināla spēli aizvadījuši Pēteris Freimanis un Ainārs Juškēvičs, katram izceļoties ar pieciem rezultativitātes punktiem. Galvenā gan bija viņu komandas "Jogeva Sk Tahe" uzvara pār SK "Link/Saku", kas ļāvis tuvoties pusfinālam.

Freimaņa un Juškēviča rezultativitāte sekmē komandas uzvaru

Igaunijas florbola čempionāta ceturtdaļfināla sēriju ar uzvaru viesos sācis Pētera Freimaņa un Aināra Juškēviča pārstāvētais “Jogeva SK Tahe/Olivia”, kas viesos ar rezultātu 10:5 (3:1, 2:2, 5:2) apspeļēja “SK Link/Saku” vienību. Lieliska spēle arī abiem pieredzējušajiem latviešu florbolistiem, jo Juškēvičs atzīmējās ar trim vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Freimanim tajā mačā divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles. Tieši Freimanis arī saņēma balvu kā savas komandas labākais spēlētājs. Šosezon Freimanis Igaunijas čempionātā kopumā piedalījies vien trijās spēlēs, atzīmējoties ar fantastisku rezultativitāti - desmit vārtu guvumi un sešas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Juškēvičs divos mačos ticis pie četriem vārtu guvumiem un četrām piespēlēm. Sērijas otrā spēle paredzēta 17. Aprīlī Jogevā, bet, lai iekļūtu pusfinālā, nepieciešams uzvarēt trijos mačos. Spēli būšot iespējams vērot arī Delfi TV Igaunijas lapā.

Kazenko noraidījums bezcerīgā zaudējumā

Ja Pēteris Freimanis un Ainārs Juškēvičs ar savu komandu Igaunijas čempionāta izslēgšanas turnīru sāka ar uzvaru, tad citā pārī bezcerīgu neveiksmi jau otrajā mačā piedzīvojis Nika Kazenko pārstāvētais “Eesti Maaulikool”, kas savās mājās ar rezultātu 1:21 (0:6, 0:7, 1:8) kapitulēja “Sparta Team Automaailm” vienībai, sērijā nonākot iedzinējos ar 0:2. Latviešu flrobolists vienīgajā vārtu guvumā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču viņam spēles pirmajā periodā divu minūšu noraidījums. Sērijas trešā spēle paredzēta 16. Aprīlī.