Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Niedre ar četrām piespēlēm nopelna MVP balvu, asistē arī Filipsone

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Niedre ar četrām piespēlēm nopelna MVP balvu, asistē arī Filipsone
Jana Filipsone, foto: JIK Dam

Norvēģijas florbola virslīgā četras rezultatīvas piespēles vienā mačā izdarījis Toms Niedre, saņemot labākā spēlētāja balvu, ar ko gan izrādījās par maz, lai vienība izcīnītu panākumu. Labākas sekmes mūsu vārtsardzei Janai Filipsonei, kura ne vien godam veica savus tiešos pienākumus, bet arī nopelnīja rezultatīvu piespēli.

Niedrem MVP balva komandas neveiksmē

Lielisku spēli Norvēģijas florbola virslīgā aizvadījis Toms Niedre, izceļoties ar četrām rezultatīvām piespēlēm, kas pēc mača ļāva sadzirdēt nosaucam savu vārdu kā labākajam “Gjellereasen” komandas florbolistam vienības mājas spēlē pret “Akerselva”. Diemžēl ar latvieša rezultativitāti izrādījās par maz, lai vienība tiktu pie panākuma mājas spēlē pret “Akerselva”, kurā tika zaudēts pēcspēles metienu sērijā ar 7:8 (2:2; 4:3; 1:2; 0:1). Vēl sešas minūtes pirms pamatlaika beigām “Gjellerasen” atradās vadībā ar 6:5, taču turpinājumā pretinieks ne vien atspēlējās, bet arī pārņēma vadību. Mājinieki prata atspēlēties, tiekot pie punkta, taču papildus punktu pēcspēles metienos nodrošināja “Akerselva”. Jāpiebilst, ka Niedrem neizdevās realizēt savu pēcspēles metienu. Pēc šīs spēles “Gjellereasen” ar septiņiem punktiem sešās spēlēs atrodas piektajā vietā, bet nākamā spēle paredzēta vien 29. oktobrī.

Filipsonei rezultatīva piespēle komandas panākumā

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā pie panākuma izdevies tikt Janas Filipsones pārstāvētajam “Jonkopings IK”, kas izbraukumā ar rezultātu 8:5 (3:1; 4:1; 1:3) gana pārliecinoši apspēlēja vienu no galvenajām konkurentēm turnīra tabulā “Bergs IK”. Mača gaitā latvietes pārstāvētā komanda panāca pat 7:2, turklāt septītie vārti tika gūti pēc Filipsones rezultatīvas piespēles. Kopumā Latvijas izlases vārtsardze šajā spēlē tika galā ar 22 no 24 pretinieču metieniem.

Ronim pirmais rezultativitātes punkts

Somijas U-22 florbola čempionātā pie panākuma izdevies tikt Ernesta Roņa un Miko Silanpā pārstāvētajam “EraViikingit”, kas izbraukumā ar rezultātu 4:3 (2:1; 1:1; 0:1; 0:0; 1:0) pēcspēles metienu sērijā tika galā ar “Loviisan Tor/PSS”. Spēles gaitā viesi gan bija vadībā ar 3:1, taču pārsvaru nespēja nosargāt, vēlāk gan pie uzvaras tiekot pēcspēles metienu sērijā. Pirmā perioda izskaņā pie pirmā punkta Somijā tika arī latviešu florbolists Ernests Ronis, asistējot savas komandas otrajos gūtajos vārtos. Maču Ķekavas florbola audzēknis aizvadīja trešajā maiņā. Tikmēr Silanpā, spēlējot otrajā maiņā, pie punktiem netika. Turnīra tabulā ar 12 punktiem septiņās spēlēs “EraViikingit” pašlaik ieņem otro pozīciju, par punktu atpaliekot no “Oilers NG”.

Mārtiņjēkaba nespēlē, komanda cieš neveiksmi

Ārpus pieteikuma Somijas spēcīgākajā neveiksmi piedzīvojis Klintas Mārtiņjēkabas pārstāvētais “FBC Loisto” klubs, kas savās mājās ar rezultātu 3:10 (1:4; 1:0; 1:6) piekāpās “Classic” vienībai. Cēsniece gan šajā spēlē komandai nevarēja palīdzēt esot ārpus komandas pieteikuma.

Dažas dienas vēlāk Klinta bija atgriezusies komandas apritē, dodoties laukumā “FBC Loisto” sastāvā Somijas kausa 3. kārtā mačā pret “SBS Wirmo” ar Mārtiņjēkabas pērnās sezonas komandas biedreni Aurēliju Zariņu ierindā. Neviena no latvietēm šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet F-liiga klubs izbraukumā tika pie 5:2 (0:1; 1:1; 4:0) uzvaras, lai gan pēc divām trešdaļām atradās iedzinēju pozīcijās.

     [+] [-]

, 2023-10-15 16:59, pirms gada
Kuram interesē kaut kāds Niedre? Varbūt kādiem 10 cilvēkiem tikai...