Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Startējis Lielbritānijas florbola čempionāts

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Startējis Lielbritānijas florbola čempionāts
Hasting Predators

Sezona Lielbritānijas florbola čempionātā tika atklāta 16. oktobrī, kad tika aizvadītas pirmās kārtas spēles un līdzīgi, kā iepriekšējos gadus pārstāvot dažādas komandas, arī šosezon laukumā devās vairāki latviešu florbolisti.

Kā fakts, jāpiemin tas, ka ''Midlands'' līgā spēlējošās komandas vairs nav sadalītas divās divīzijās un visas spēlē vienā grupā.

Kopumā dalību turnīrā apstiprinājušas 10 komandas, ''UCM-Jigsaw Foods'', ''Cambridge Falcons'', ''Oxford University'', ''Manchester Salibandits'', ''Wakefield Wolves'', ''Scorpions'', ''Rhinos'', ''Warwick'', ''Nottingham University'', kā arī līgas debitanti - jaunizveidotā ''Norwich'' florbola komanda.

Līgā vairs nav atrodamas tādas komandas, kā ''Blackpool Dragons'', ''Mansfield Midlanders'', ''Spalding Lions'', ''Wigan Devils'', ''Hereford Gauja'', taču ''Cambridge'' un ''Peterborough Falcons'' komandas ir apvienojušās un spēlēs zem nosaukuma ''Cambridge Falcons'', tāpat pie jauna komandas nosaukuma tikusi ''United Cities of Midlands'', kas liek noprast par sponsoru piesaisti, jaunajā sezonā spēlējot zem nosaukuma ''UCM-Jigsaw Foods''.
Visai pārliecinoši sezonu uzsākusi tieši komanda ''UCM-Jigsaw Foods'', kas savā pirmajā spēlē visai viegli tika galā ar jaunizveidoto ''Norwich'' komandu, saplosot pretiniekus ar rezultātu 22:3, bet vēlāk tiekoties ar ''Rhinos'' tika svinēta uzvara ar 9:3, līdzīgs sniegums ''Cambridge Falcons'' komandai, kas vispirms ar 18:1 apspēlēja ''Nottingham University'', bet vēlāk ar 11:3 uzvarēja ''Warwick'' komandu.

''Wakefield Wolves'' sezonu iesākusi ar 8:6 uzvaru pār ''Scorpions'', vēlāk ar minimālu 2:3 zaudējot ''Oxford Univerity'' komandai, bet zaudējumus abās spēlēs piedzīvojusi ''Manchester Salibandits'', kas ar 5:7 piekāpās ''Rhinos'' un ar minimālu 1:3 zaudēja ''Oxford University'' florbolistiem.

Citās spēlēs ''Scorpions'' uzvarēja ''Nottingham University'' ar 12:9, bet ''Warwick'' ar 8:6 izcīnīja uzvaru tiekoties ar līgas debitantiem ''Norwich''.

Par spēlētāju individuālo sniegumu informācija nav pieejama, tāpēc nav iespējas atskatīties uz spēlētāju paveikto, šobrīd vien zināms tas, ka ''Midlands'' līgas otrā spēļu kārta komandām paredzēta 20. un 27. novembrī.

Informāciju sagatavoja:
Alberts Jermacāns

     [+] [-]

, 2016-11-09 10:26, pirms 8 gadiem
interesantāk būtu, ja uzrakstītu, kuri latvieši spēlē kurās komandās

     [+] [-]

, 2016-11-09 11:13, pirms 8 gadiem
Vēl varētu rakstīt arī par citām divīzijām, ne tikai par Midlands.

     [+] [-]

, 2016-11-09 13:37, pirms 8 gadiem
Player statistics

     [+] [-]

, 2016-11-09 15:07, pirms 8 gadiem
Florbols.lv var atrast kur kas spele. Datu baze.

     [+] [-]

, 2016-11-10 23:15, pirms 8 gadiem
Kruger rakstīja: http://ukfloorball.org/player-statistics/
Arī linku atradu
bet re, cik daudz latvieši
gribētos uzspēlēt tur, redzēt kāds tur līmenis