Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Zariņa un Mārtiņjēkaba sekmē komandas panākumu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Zariņa un Mārtiņjēkaba sekmē komandas panākumu
Klinta Mārtiņjēkaba

Somijas florbola čempionāta 1.divīzijā ar rezultatīvu sniegumu atzīmējušas Klinta Mārtiņjēkaba un Aurēlija Zariņa, tādējādi sekmējot vienības panākumu.

Pēc sezonas atsākšanās latviešu pārstāvētā “KaPa-65” bija izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi vienu neveiksmi, četru komandu konkurencē ierindojoties otrajā pozīcijā. Trešās kārtas spēlēs bija viesos jātiekas ar “Saiba”, kas mini turnīra ievadā piedzīvoja divus zaudējumus. Šoreiz pie panākuma tikt neizdevās, jo “KaPa-65” bija tas klubs, kas ierakstīja vērtīgus trīs punktus turnīra tabulā.

Pirmajā trešdaļā neviena no komandām ar vārtu guvumiem tā ari nespēja izcelties, bet interesanti, ka viešņas izmantoja savu 30 sekunžu pārtraukumu. Otrā perioda ievadā “Salba” izvirzījās vadībā, pārsvaru nosargājot līdz 32. minūtei. Otrās trešdaļas izskaņā Klinta Mārtiņjēkaba nopelnīja divu minūšu sodu par nepareizu sitienu, kuru gan komandas biedrenes spēja izturēt. Cīņas 48. Minūtē, izmantojot cēsnieces piespēli, bumbiņu vārtos raidīja Rēzeknes florbola audzēkne Aurēlija Zariņa, tādējādi pirmo reizi mačā vadībā izvirzot “KaPa-65”. Mājiniecēm atspēlēšanos sabojāja piecu minūšu sods desmit minūtes pirms finālsvilpes. Rezultāts nemainījās līdz pat 59. minūtes beigām, kad bumbiņu tukšos pretinieču vārtos raidīja Mārtiņjēkaba, panākot 3:1, tādējādi uzstādot cīņas beigu rezultātu.

Pēc izcīnītā panākuma “KaPa-65” ar sešiem punktiem trijās spēlēs atrodas otrajā vietā. Tikpat punktu ir arī SPV vienībai, kurai gan rezervē spēle pret “Blue Fox”. Nākamo maču “KaPa-65” aizvadīs 6. martā, kad vēlreiz tiksies ar “Salba”.