Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Dumpis gūst vārtus, komandai neveiksme pirmajā mačā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dumpis gūst vārtus, komandai neveiksme pirmajā mačā
Epizode no "Oilers" un "Indians" spēles, foto: Severi Hopsu

Pēc vairāku dienu pārtraukuma atsākušās cīņas Somijas spēcīgākajā florbola līgā, kur uzsāktas pusfinālu spēles. Tajās ar vārtu guvumu atzīmējies Markuss Dumpis, taču viņa pārstāvētais “Indians” pusfināla sēriju sāka ar 3:6 zaudējumu viesos pret “Oilers”.

Espo pilsētas derbijs sākās ar Heiki Iskolas vārtu guvumu, kas vadībā izvirzīja regulārās sezonas uzvarētājus “Oilers”. Pēc pārtraukuma viņš ātri arī dubultoja savai komandai pārsvaru. Čehu leģionārs Peters Majers vienus vārtus atspēlēja, taču tam sekoja “Oilers” izrāviens, kas “naftiniekiem” deva 5:1 vadību otrās trešdaļas vidū. Neilgi pirms mača izskaņas Āro Astala guva arī sestos vārtus. Cīņas pašā izskaņā rezultātu viesiem izdevās padarīt nedaudz patīkamāku, vispirms ar rezultatīvu metienu izceļoties Latvijas izlases aizsargam Markusam Dumpim, bet pēdējā sekundē vēl vienus vārtus viesu komandas labā guva Jaspers Auvins. Tas gan neapdraudēja “Oilers” 6:3 uzvaru, kas ļāvis arī izvirzīties vadībā sērijā.

Otrā pusfināla pārī sacentīsies “Classic” un “Nokian KrP” komanda, kuras sastāvā pēdējā ceturtdaļfināla cīņā pieteikumā atkal bija atgriezies Jorens Malkavs.

Somijas F-liiga, ½ fināli

Komandas1.spēle2.spēle3.spēle4.spēle5.spēle6.spēle7.spēle
Oilers – Indians6:31:0
Classic – Nokian KrP0:0