Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekše un Isjomina turpina rezultatīvo sezonu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekše un Isjomina turpina rezultatīvo sezonu
Diāna Isjomina
Foto: kvinneidret.no

Norvēģijas sieviešu Elites līgā kārtējos rezultativitātes punktus nopelnījusi Diāna Isjomina, tādējādi sekmējot vienības pārliecinošu uzvaru. Individuāli rezultatīvi nospēlējis arī Pēteris Trekše, kura klubs gan nedemonstrē cerēto sniegumu Somijā. Turpat krietni labākas sekmes Jānim Ragovskim un Ralfam Orstem, bet Šveicē un Zviedrijā latvietēm pa zaudējumam.

Trekšes rezultativitāte neglābj no zaudējuma

Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli Somijas pēc spēka otrajā stiprākajā līgā atzīmējies Latvijas izlases uzbrucējs Pēteris Trekše, taču viņa pārstāvētais "Koovee" mājas spēlē nespēja izrādīt vērā ņemamu pretestību "FBC Turku" komandai, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 4:11 (1:3, 2:6, 1:2). Piecās šīs sezonas spēlēs cēsnieks iekrājis 6 (2+4) rezultativitātes punktus.

Isjomina salīdzinoši pieticīga mačā pret pastarītēm

Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā pie vieglas uzvaras izdevies tikt Diānas Isjominas pārstāvētajam "Tunet", kas nesastapās ar vērā ņemamu pretestību no pēdējā vietā esošā "Sarpsborg". Cīnoties savā laukumā, "Tunet" svinēja uzvaru ar rezultātu 18:3 (5:3, 5:0, 8:0). Uzvarētāju rindās pieredzējusī Latvijas florboliste atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, tādējādi sezonā kopumā viņai 8 (3+5) punkti četrās aizvadītajās spēlēs.

Ragovska un Orstes vienība turpina pārliecinoši

Vēl vienu uzvaru Somijas F-līga turnīrā izcīnījis Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētais LaSB, kas savās mājās ar rezultātu 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) apspēlēja "Steelers" vienību, kuru rindās pērn spēlēja un arī šīs sezonas ievadā pieteikumā bija atrodams Ulvja Mētras vārds. Pašlaik gan viņš vairs nav komandas rindās. Orste uzvarētajā spēlē palika rezervē, kamēr Ragovskis spēlēja trešajā maiņā, pie punktiem netiekot, bet spēli noslēdzot ar pozitīvu (+1) lietderību. Pēc izcīnītās uzvaras LaSB ar 14 punktiem sešās spēlēs atrodas ceturtajā vietā, kamēr "Steelers" ir vien desmitajā pozīcijā.

Garbare piekāpjas Jeiges vienībai

Šveices NLA čempionāta turnīrā zaudējumu viesos piedzīvojis Evelīnas Garbares pārstāvētais "R.A. Rychenberg Winterthur", kas ar rezultātu 2:7 (1:3, 0:2, 1:2) bija spiests atzīt "Skorpion Emmental Zollbruck" pārākumu. Garbare šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, bet uzvarētāju komandas pieteikumā nebija latviešu vārtsardzes Elīnas Jeiges. Pēc šīs uzvaras "skorpiones" ar vidēji nopelnītajiem 2.0 punktiem turnīra tabulā atrodas trešajā vietā, kamēr "skudras' iekrājušas vidēji 1.28 punktus, ieņemot sesto vietu desmit komandu konkurencē.

Biļinskas vienība piedzīvo vēl vienu sakāvi

Zviedrijas sieviešu florbola Elites līgā pamatīgu zaudējumu piedzīvojis Luīzes Biļinskas pārstāvētais "Karlstad IBF", kas savās mājās ar rezultātu 3:9 (0:2, 3:1, 0:6) piedzīvoja sakāvi pret "Endre IF" vienību, traģiski nospēlējot pēdējo spēles nogriezni, ielaižot sešus vārtus, kaut gan konkurentes šajā spēles nogrieznī izdarīja vien astoņus metienus pa vārtiem. Pieredzējusī Latvijas florboliste šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.