Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempione vecuma grupā U12 - Kocēnu "Rubene/KSS"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas čempione vecuma grupā U12 - Kocēnu "Rubene/KSS"
Kocēnu "Rubene/KSS"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

28. aprīlī ar sabraukuma posma spēlēm, kas notika Kocēnu sporta namā noslēdzās Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāts turnīrs vecuma grupā U12 zēniem. Par valsts čempioniem kļuva mājinieku komanda "Rubene/KSS", vicečempiones godā Ulbrokas "FS Masters/Black", bet bronzas medaļas izcīnīja "Bauskas BJSS".

"Rubene/KSS" čempiones godu sev nodrošināja jau turnīra priekšpēdējā spēlē, kad ar 5:3 pārspēja "Talsu NSS/KrauzersU12". "FS Masters/Black" Kocēnos ar 6:2 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" jaunos florbolistus, iegūstot tikpat daudz punktu, cik kocēnieši - 30, bet saņēma tikai sudraba medaļas, jo savstarpējo spēļu bilance labāka ir "Rubenei/KSS". Uz bronzas medaļām pretendēja "Bauskas BJSS" un "Ķekavas Bulldogs". Baušķenieki izšķirošajā mačā ar 7:5 pieveica "Talsu NSS/Krauzers" un ar 25 punktiem ķekaviešiem kļuva neaizsniedzami. "Ķekavas Bulldogs" turnīra pēdējā spēlē ar 6:5 sagādāja zaudējumu jaunajai čempionei "Rubenei/KSS" un finišēja 4. vietā.

Turnīra tabula: ŠEIT

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 35 (17+18) punktiem kļuva Ričards Riba (Valmiera BSS U12), Normundam Skučeram no "OgresVilkiem" 27 (17+10) punkti, bet pa 26 (16+10) punktiem guva Markuss Dumpis (Rubene/KSS) un Martins Brazovskis (Ķekavas Bulldogs). Starp vārtsargiem vislabāko sniegumu nodemonstrēja Miķelis Riba (Rubene/KSS), kurš atvairīja 88,57% pretinieku metienu.

Fotogalerija: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...