Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās "Masters Floorball Camp"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās "Masters Floorball Camp"
Foto: Ritvars Raits

Jau otro gadu florbola skola "Masters" (FS "Masters") rīkos atklātu dienas florbola nometni bērniem un jauniešiem, kas notiks piecu dienu garumā no 3. līdz 7.jūnijam Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6b.

Nometnes mērķis ir paaugstināt Latvijas jauno florbolistu zināšanu un prasmju līmeni. FS "Masters" treneri dalīsies ar savām zināšanām, stāstīs un demonstrēs. Dalībniekiem būs lieliska iespēja izjust, kā tiek trenēti labākie Latvijas florbolisti un paņemt priekš sevis visu nepieciešamo. Mūsu sauklis ir – PAR UZVARĒTĀJIEM KĻŪST TRENIŅOS! Lai katrs dalībnieks saņemtu maksimāli daudz uzmanības un informācijas, nometnē darbosies astoņi treneri un astoņi līderi. Treniņi notiks trijās sporta zāles vienlaicīgi un treniņprocesā būs apkopots labākais no FS "Masters" apmācības metodēm. Interesantas nodarbības notiks arī baseinā.

Dalības maksa uz visām nometnes dienām ir Ls 70, taču pirmie 20, kuri pieteiksies, saņems atlaidi Ls 10 apmērā. Pieteikšanās nometnei notiks līdz 27.maijam. Katrs dalībnieks dāvanā saņems treniņu formas komplektu un nometnes laikā visiem būs iespējas tikt pie vērtīgām balvām no atbalstītājiem. Vairāk par nometnes programmu šeit.

FS "Masters" treneri ir pieredzējuši un zinoši profesionāļi. Andris Pīlups un Ainārs Juškēvičs vada FS "Masters" no kluba dibināšanas dienas. Savā karjerā spēlējuši gan Latvijas spēcīgākajās komandās, gan Nacionālajā izlasē, bet kā treneri veiksmīgi strādājuši Latvijas labākajos klubos, vīriešu U19 un sieviešu izlasēs. Andis Blinds savā spēlētāja karjerā sasniedzis augstākās virsotnes un nu savas zināšanas un pieredzi nodod jaunajiem vārtsargiem. Jānis Volajs jau daudzus gadus ir Latvijas labākais fiziskās sagatavotības treneris florbola komandām un Nacionālajām izlasēm, kurš zina, kas nepieciešams, lai spēlētāji būtu spēcīgāki, izturīgāki un ātrāki. Vairāk par nometnes treneriem šeit.

Piesakies Masters Floorball Camp!

Mūsu klubs ir ne tikai viens no lielākajiem, bet arī viens no spēcīgākajiem Latvijā. Bērnu un jauniešu komandas ik gadu sekmīgi cīnās par augstākajām vietām Latvijas čempionātā, bet sasniedzot junioru vecumu, viņi veiksmīgi turpina spēlēt kluba Virslīgas un 1.līgas komandās. Neesi FS "Masters" audzēknis? Nesatraucies, šī nometne domāta ikvienam!

Informāciju sagatavoja:
Remārs Vikānis
Masters Floorball Camp