Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Zēnu U-14 grupas čempioni - "Ulbroka"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Zēnu U-14 grupas čempioni - "Ulbroka"
"Ulbroka"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Noslēdzies Latvijas Jaunatnes florbola čempionāts zēnu U-14 grupā, kurā "Ulbroka" finālā pārspēja "Talsus", bet trešo vietu izcīnīja "Lielvārde", uzvarot "Kuršus".

Z-14 vecuma grupā piedalījās 15 komandu, kuras bija sadalītas divās divīzijās. Divas labākās komandas no katras 1. divīzijas grupas automātiski kvalificējās ceturtdaļfinālam, bet 3., 4. un 5. vieta kopā ar divām labākajām komandām no 2. divīzijas cīņu sāka no astotfināla. Ļoti pārliecinošu sniegumu demonstrēja "Ulbrokas" komanda, kas visa regulārā čempionāta, kā arī play-off turnīra laikā nezaudēja nevienu spēli un izcīnīja zelta medaļas. Sudrabs tika "Talsu" jauniešiem, bet bronzu spraigā spēlē ieguva "Lielvārde" pēc Viestura Oto Valtera gūtajiem uzvaras vārtiem nepilnas divas minūtes līdz spēles beigām.

Zēni U-14

1.vieta - "Ulbroka"
2.vieta - "Talsi"
3.vieta - "Lielvārde"

Katrā komandā tika noteikts labākais spēlētājs visas sezonas gaitā, kas tika apbalvots ar sporta inventāra ražotāja Salming balvām.

Labākie spēlētāji:

Salvis Veidemanis (Lielvārde) - vārtsargs
Markuss Plūdums (Talsi) - vārtsargs
Artūrs Strīķis (Kurši) - aizsargs
Edžus Ceriņš (Ulbroka) – uzbrucējs

Izmantotie resursi:
floorball.lv