Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

U-14 meitenēm zelts Ķekavai

Ritvars Raits
Ritvars Raits

U-14 meitenēm zelts Ķekavai
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Noslēdzies Latvijas Jaunatnes florbola čempionāts meiteņu U-14 grupai, kurā par čempionēm sīvā cīņā kļuva "Ķekavas Bulldogs", izšķirošajā spēlē pārspējot "Lielvārdi".

Šogad U-14 meiteņu grupā piedalījās piecas komandas, kas pēc sabraukumu principa izspēlēja regulāro čempionātu, un uzvarētājs tika noteikts tikai pēc pēdējās spēles. Gan "Lielvārde", gan "Ķekavas Bulldogs" līdz šim savstarpējās spēlēs bija izcīnījušas pa divām uzvarām, arī komandu iegūto punktu skaits bija vienāds. Pēdējās spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti un tikai pēcspēles soda metienos uzvaru spēlē un visā sezonā izcīnīja Ķekavas komanda. Bronzas medaļas ieguva "Rubene", bet ārpus goda pjedestāla palika "Rīgas Lauvas" un "Inčukalns".

U-14 meitenes

1.vieta - "Ķekavas Bulldogs"
2.vieta - "Lielvārde"
3.vieta - "Rubene"

Katrā komandā tika noteikta labākā spēlētāja visas sezonas gaitā, kas tika apbalvota ar sporta inventāra ražotāja Salming balvām.

Labākās spēlētājas:

Kristīne Kirilova (Rīgas Lauvas) - vārtsardze
Sintija Bāliņa (Rubene) - vārtsardze
Liene Vīksna (Lielvārde) - aizsardze
Inga Amatere (Ķekava) - uzbrucēja

Izmantotie resursi:
floorball.lv